Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş 10 pavyon kapatıldı: Validen açıklama

10 pavyon kapatıldı: Validen açıklama

Kütahya Valisi Musa Işın, şehirde 10 pavyonun belirsiz süreyle kapatılmasıyla ilgili olarak, "Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
10 pavyon kapatıldı: Validen açıklama

Kütahya Valisi Musa Işın, şehirdeki 10 pavyonun belirsiz bir süre için kapatılmasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Işın, pavyonların artan asayiş ve narkotik olaylarına neden olduğunu belirterek, "Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı" dedi.

Vali Işın, şehirdeki pavyonlarda yaşanan olayların resmi rakamlara geçmeyen birçok olumsuzluğu içerdiğini ifade ederek, "Orası tam bir bataklık. Adam öldürme, gasp, uyuşturucu, kadın ticareti, suçun her türlüsü var. Silah kaçakçılığı, silah sıkma var. Şimdi böyle bir bataklık orada dururken biz kendi kendimizi kandırıyoruz, diyoruz ki uyuşturucu ile mücadele edeceğiz. Arkadaşlar, bataklık açılmış burada. İşin esas merkezine neden inmiyoruz? Önce burayı kapat, ondan sonra uyuşturucu ile mücadele et. Ben burada valilik yaptığım süre içerisinde onlarla mücadelemi sürdüreceğim. Çünkü burası sizin için, Kütahya için, hepimiz için utanç vesikasıdır" şeklinde konuştu.

Vali Işın, pavyonların kapatılmasının ardında yatan sebepleri vurgulayarak, "Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı" dedi. Ayrıca, batakhanelerdeki insanların rehabilitasyonu konusunda zorluklar yaşanabileceğini, ancak topluma kazandırma çabalarının devam edeceğini belirtti.

Şehirdeki pavyonların kapatılmasıyla ilgili alınan kararın ardından, Kütahya'da asayişin ve toplum düzeninin sağlanması yönünde atılan adımların kamuoyunda destek bulması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsunspor’a FIFA’dan Müjde!

Samsunspor’a FIFA’dan Müjde!