Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Kumluca'da Arazöz Kazası: 3 Orman İşçisi Yaralandı

Kumluca'da Arazöz Kazası: 3 Orman İşçisi Yaralandı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğüne ait yangın söndürme aracının devrilmesi sonucu 3 orman işçisi yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kumluca'da Arazöz Kazası: 3 Orman İşçisi Yaralandı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kumluca ilçesinde, Orman İşletme Müdürlüğüne ait bir yangın söndürme aracının devrilmesi sonucu 3 orman işçisi yaralandı. Kaza, Karacaağaç Mahallesi Ballık mevkiinde sabah saatlerinde meydana geldi.

Arazöz Virajı Alamayıp Yamaca Devrildi

Kaza, 08.10 sıralarında Karacaağaç Mahallesi Ballık mevkiinde gerçekleşti. Orman İşletme Müdürlüğüne ait 07 V 3942 plakalı yangın söndürme aracı, sürücü Emre A. yönetiminde virajı alamayarak yamaca devrildi. Kazada, araçta bulunan şoför ve iki orman işçisi yaralandı. Araçta mahsur kalan işçileri gören mahalle sakinleri, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

Mahalle Sakinlerinin Yardımıyla Kurtarıldılar

Olay yerine kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, mahalle sakinlerinin yardımıyla yaralı işçileri bulundukları yerden çıkararak ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralı işçilerden ikisi Kumluca Devlet Hastanesine, diğeri ise ilçedeki özel bir hastaneye sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yangın Müdahale Merkezinden Görev Dönüşüydü

Kaza yapan arazözün, ilçeye bağlı Güzören Mahallesi Karaşar mevkiindeki Orman Yangınları İlk Müdahale Merkezi’nden Karacaören Mahallesi’ne görev için gittiği bildirildi. Yangın müdahale görevinden dönerken meydana gelen kaza, mahalle sakinleri arasında da büyük üzüntüye neden oldu.

Orman İşçilerinin Sağlık Durumu İyi

Kaza sonrası hastanelere kaldırılan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri kaza ile ilgili inceleme başlattı. Bu tür kazaların önüne geçmek için gerekli tedbirlerin alınacağı açıklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Adalet Bakanı Tunç’tan Narin Güran Cinayeti Açıklaması!

Antalya'da Adalet Bakanı Tunç’tan Narin Güran Cinayeti Açıklaması!