Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Moskova Hükümeti'nden Antalya'ya Ziyaret: İş Birliği Gelişiyor

Moskova Hükümeti'nden Antalya'ya Ziyaret: İş Birliği Gelişiyor

Rusya Moskova Hükümeti yetkilileri, Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret ederek iş birlikleri ve projeleri görüştü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Moskova Hükümeti'nden Antalya'ya Ziyaret: İş Birliği Gelişiyor
KAYNAK: İHA

Rusya Federasyonu Moskova Hükümeti Bakanı ve Dış Ekonomi ve Uluslararası İlişkiler Başkanı Sergey Çeremin ile Moskova-Güney İdari Yönetimi Başkan Yardımcısı Aleksey Yeroşin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Moskova Hükümeti’nin Antalya’da geliştireceği iş birlikleri ve yapılabilecek projeler masaya yatırıldı.

Bir çok konu ele alındı 

Başkan Böcek, Rusya Antalya Başkonsolosu Sergey Vetrik’in de bulunduğu heyeti ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Görüşmelerde, kültür, sanat, üniversiteler ve ekonomik iş birliği konuları ele alındı.

“İş Birliklerimiz Her Geçen Yıl Güçleniyor”

Başkan Muhittin Böcek, Moskova Hükümeti Bakanı Çeremin ile daha önce Moskova’da düzenlenen Uluslararası Ulaşım Zirvesi'nde bir araya geldiklerini hatırlattı. Zirvenin ikili ilişkilerin güçlenmesine katkı sağladığını belirten Böcek, “Moskova ziyareti sırasında iki iş birliği protokolüne imza atmıştık. Antalya ve Moskova arasında iş dünyası, kültür, sanat ve üniversitelerle ilgili çalışmalarımızı daha da ileriye taşıyacağız. Antalya, aynı zamanda bir barış kenti olarak Dünya Diplomasi Forumu'na ev sahipliği yapıyor. İş birliğimiz güçlenerek sürecek” dedi.

“Antalya Kültür ve Turizmde de Öne Çıkıyor”

Ziyaret sırasında Moskova Hükümeti Bakanı Sergey Çeremin, Antalya’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yılsonuna kadar birçok etkinlik planladıklarını ifade etti. Çeremin, “Moskova olarak, Antalya’da düzenlenen kitap fuarına katılmayı düşünüyoruz. Bu etkinlik, Antalya’nın kültürel alanda da ne kadar aktif olduğunu gösteriyor. Ayrıca, spor, turizm ve sanayi alanında da iş birliği yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Yönetmen Tomris Giritlioğlu'na Veda: Sanat Dünyası Yasta

Ünlü Yönetmen Tomris Giritlioğlu'na Veda: Sanat Dünyası Yasta