Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya Altın Portakal Film Festivali Sinemaya Desteğini Sürüyor

Antalya Altın Portakal Film Festivali Sinemaya Desteğini Sürüyor

Antalya Altın Portakal Film Festivali, 61. yılında ulusal ve uluslararası yapımlara destek sağlayarak dikkat çekiyor. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Altın Portakal Film Festivali Sinemaya Desteğini Sürüyor
KAYNAK: İHA

Türkiye’nin en köklü sinema şenliği olan Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, 61. yılında hem ulusal hem de uluslararası yapımlara verdiği destekle dikkat çekiyor.

Yeni Yapımlara Para Ödülü

Bu yıl festival kapsamında ulusal ve uluslararası yarışmalarda pek çok kategoride para ödülleriyle yeni yapımlar desteklenecek. Festivalin 61. edisyonunda, Ulusal Uzun Metraj Yarışması, Ulusal Belgesel Yarışması, Ulusal Kısa Film Yarışması, Uluslararası Uzun Metraj Yarışması ve Forum bölümlerinde farklı kategorilerde ödüller sahiplerini bulacak.

Ödüllerle Dolu Bir Yarışma

  1. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde, Ulusal Uzun Metraj Yarışması bölümünde 14 dalda para ödülü verilecek. Jürinin değerlendirmesi sonucu seçilecek En İyi Film, 1,5 milyon TL ile ödüllendirilecekken, En İyi Yönetmen ise 300 bin TL alacak. Dr. Avni Tolunay Jüri Özel Ödülü’nü kazanan yapım 200 bin TL ile ödüllendirilecek, Behlül Dal En İyi İlk Film Ödülü’nün sahibi de 200 bin TL’lik ödülün sahibi olacak.

Belgesel ve Kısa Film Ödülleri

Ulusal Yarışma’da En İyi Belgesel Film, 150 bin TL’nin sahibi olurken, Belgesel Yarışma Jüri Özel Ödülü’nü kazanan yapım 100 bin TL ile ödüllendirilecek. Ayrıca, Ulusal Yarışma En İyi Kısa Film 100 bin TL alacak, Kısa Film Jüri Özel Ödülü’nün sahibini ise 50 bin TL’lik ödül bekliyor.

Uluslararası Yarışma Ödülleri

Uluslararası Uzun Metraj Yarışması’nda En İyi Film 300 bin TL, En İyi Yönetmen ise 150 bin TL ile ödüllendirilecek.

Festival, 5-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve sinemaseverleri bekleyen birçok sürpriz ile dolu bir program sunacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Union SG Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe Union SG Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor