Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat’ta Denetimlerde Ceza Yağdı: Genç Kızın İtirazı Sonuçsuz Kaldı

Manavgat’ta Denetimlerde Ceza Yağdı: Genç Kızın İtirazı Sonuçsuz Kaldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosiklet denetiminde ehliyetsiz genç kıza ve motosiklet sahibine toplam 26 bin 644 TL ceza kesildi. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Manavgat’ta Denetimlerde Ceza Yağdı: Genç Kızın İtirazı Sonuçsuz Kaldı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Müdürlüğü ekiplerinin motosikletlere yönelik denetiminde, ehliyetsiz olduğu tespit edilen genç kız ve motosiklet sahibine toplam 26 bin 644 TL ceza uygulandı. Genç kız, sürücü belgesini evde unuttuğunu iddia ederek cezaya itiraz edeceğini söyledi.

Ehliyeti Olmadığı Ortaya Çıktı

Manavgat’ta trafik ekipleri, ilçenin çeşitli noktalarında motosiklet denetimi gerçekleştirdi. Antalya Caddesi Orman İşletme Müdürlüğü önünde yapılan kontrollerde, durdurulan Hatice S. S. (17) isimli genç kız, sürücü belgesini yeni aldığını ve evde unuttuğunu söyledi. Ancak trafik polislerinin yaptığı sorgulamada, genç kızın ehliyetinin olmadığı ortaya çıktı.

Toplam 26 Bin 644 TL Ceza

Genç kıza, sürücü belgesi olmadan araç kullandığı için 12 bin 977 TL, kask takmadığı için ise 690 TL ceza kesildi. Ayrıca, motosiklet sahibine de sürücü belgesi olmayan birine motosiklet kullandırdığı için 12 bin 977 TL para cezası uygulandı. Böylece, toplamda 26 bin 644 TL ceza kesilmiş oldu.

"Ehliyetimi Getirip Cezayı İptal Ettireceğim" Diyerek Ayrıldı

Sorgulama sırasında ehliyeti olmadığını kabul etmeyen Hatice S. S., ehliyetini getirip cezayı iptal ettireceğini söyleyerek olay yerinden ayrıldı. Ancak, kimliğini de unutan genç kız, uzun süre geri dönmedi. Trafik ekipleri, genç kızın geri gelmesi için bir süre bekledi, ancak genç kız olay yerine geri dönmedi.

Denetimlerde İlginç Anlar Yaşandı

Denetimler sırasında kask takmadığı için 690 TL ceza kesilen birçok motosiklet sürücüsünün, cezayı aldıktan sonra kasklarını taktığı görüldü. Trafik ekipleri, güvenlik tedbirlerine uymayan sürücülere yönelik denetimlerin artarak devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Otomobil satışında yeni dönem: 3 gün sonra başlıyor

Otomobil satışında yeni dönem: 3 gün sonra başlıyor