Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Rusya'da Ukrayna İHA saldırısı: Tver bölgesinde tahliye emri verildi

Rusya'da Ukrayna İHA saldırısı: Tver bölgesinde tahliye emri verildi

Rusya’nın batısındaki Tver bölgesine düzenlenen İHA saldırısı sonucu bir kasaba tahliye edildi. Şiddetli patlamalar yüzünden güvenli bölgelere taşınıyorlar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rusya'da Ukrayna İHA saldırısı: Tver bölgesinde tahliye emri verildi
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilim devam ederken, Ukrayna ordusu Rusya’nın batısındaki Tver bölgesine yönelik İHA saldırısı düzenledi. Bölge Valisi Igor Rudenya, saldırının Toropets kasabasında bir yangına neden olduğunu ve acil durum ekiplerinin hızla bölgeye sevk edildiğini açıkladı. Saldırıda mühimmat deposunun hedef alındığı iddia edildi.

Kasabada şiddetli patlamalar duyuldu

Yerel kaynaklara göre, Toropets kasabasında saldırı sonrasında şiddetli patlama sesleri duyuldu. Patlamaların ardından bölge sakinlerinin güvenliğini sağlamak amacıyla tahliye işlemleri başlatıldı. Tahliye edilen kişilerin sayısı net olarak açıklanmasa da kasabaya otobüslerin sevk edildiği öğrenildi.

Tahliye emri verildi, okullarda eğitime ara

Rus yetkililer, saldırı sonrasında 13 bin nüfuslu kasaba için tahliye emri verildiğini ve bölgedeki okullarda eğitime ara verildiğini duyurdu. Yangının kontrol altına alınması için çalışmalar devam ediyor.

Ukrayna’nın saldırıları devam ediyor

Rus yetkililerin açıklamalarına göre, Bryansk, Kursk, Oryol ve Smolensk bölgeleri de Ukrayna’nın gece saatlerinde hedef aldığı yerler arasında bulunuyor. Yerel savunma güçleri, Ukrayna’ya ait 54 İHA ve 2 füzenin düşürüldüğünü belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sertab Erener Konserini İptal Etti: Organizasyon Şirketini Suçladı

Sertab Erener Konserini İptal Etti: Organizasyon Şirketini Suçladı