Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Atanan Ahmet Çıtak Göreve Başladı

Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Atanan Ahmet Çıtak Göreve Başladı

Erzurum’dan Antalya’nın Serik ilçesine atanan Ahmet Çıtak, Serik İlçe Emniyet Müdürü olarak yeni görevine başladı. İşte detaylar...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Atanan Ahmet Çıtak Göreve Başladı
KAYNAK: AA

Erzurum’dan Antalya’nın Serik ilçesine atanan Ahmet Çıtak, yeni görevine başladı.

Serik'te Görev Yapmaktan Mutlu

Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ahmet Çıtak, görevine başlayarak Serik'te bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Çıtak, daha önce Antalya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çeşitli görevlerde bulunduğunu ve bölgeyi yakından tanıdığını ifade etti.

Huzur ve Güven İçin Özveriyle Çalışacak

Erzurum’da doğu görevini tamamladıktan sonra Serik'e atandığını dile getiren Çıtak, “Serik’in huzuru ve güvenliği için en iyi hizmeti vermek adına büyük bir gayret ve özveri ile çalışacağız. Bölgeyi iyi biliyorum ve buradaki insanlara en iyi şekilde hizmet etmek için elimden geleni yapacağım.” dedi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde Önemli Atamalar Gerçekleşti

Geçtiğimiz günlerde Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde yeni atamalar yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama ve görevden alma kararlarının ardından, Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne İlker Arslan atanmıştı. Arslan, geçtiğimiz haftalarda göreve başlamasının ardından emniyet müdürlüğünde bir dizi yeni atama gerçekleştirmişti.

Yeni Emniyet Müdür Yardımcıları

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde birimlerden sorumlu emniyet müdür yardımcılarına yeni isimler getirilmişti. Serik, Manavgat, Gazipaşa ve Alanya'dan sorumlu emniyet müdür yardımcılığına Mustafa Hilmi Özgönül, Akseki, Gündoğmuş ve İbradı'dan sorumlu emniyet müdür yardımcılığına Cevdet Arıcı atanmıştı. Kemer, Finike, Kaş, Kumluca ve Demre'den sorumlu emniyet müdür yardımcılığına Berhan Ergenç, Korkuteli ve Elmalı'dan sorumlu emniyet müdür yardımcılığına ise Erkurt Er getirilmişti.

Ayrıca, Aksu, Kepez, Döşemealtı, Konyaaltı ve Muratpaşa'dan sorumlu emniyet müdür yardımcılığına Rasim Oymaağaç, Belge Yönetimi ve Koordinasyon Şube Müdürlüğü ile Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü'ne Murat Baz, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Medya Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü ile Europol Şube Müdürlüğü'ne Ahmet Can, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Personel Şube Müdürlüğü ve Hukuk İşleri ve Soruşturma Şube Müdürlüğü'ne Serpil Ergenç, Destek Şube Müdürlüğü, İnşaat, Emlak Şube Müdürlüğü ve Strateji Şube Müdürlüğü'ne ise Turan Arığ atanmıştı.

İlçe Emniyet Müdürlüklerinde Değişiklikler

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan atamalarla birlikte ilçe emniyet müdürlüklerinde de önemli değişiklikler yaşanmıştı. Elmalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Adem Nazlı, Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Ahmet Çıtak, Kemer İlçe Emniyet Müdür vekilliğine Yıldırım Ünal atanmıştı. Eğitim Şube Müdürlüğü'ne Aysel Abbasoğlu, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne Hakkı Arslan, Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'ne Rıdvan Karaarslan, Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğü'ne Ahmet Buğra Sincanlıoğlu, İnterpol-Europol Şube Müdürlüğü'ne Cengiz Usta, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne Yunus Yaman, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne Bahadır Kuyumcu, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne Harun Mere, Belge Yönetimi ve Koordinasyon Şube Müdürlüğü'ne Fırat Aydın, Koruma Şube Müdür vekili Ersin Dinçer Erdem, Havalimanı Şube Müdür vekilliğine ise Mustafa Dikici atanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alp Kavasoğlu Kimdir? Alp Kavasoğlu Kaç Yaşında? Nereli? Neden Öldü?

Alp Kavasoğlu Kimdir? Alp Kavasoğlu Kaç Yaşında? Nereli? Neden Öldü?