Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Meteoroloji Duyurdu! Antalya Körfezi'nde Fırtına Alarmı

Meteoroloji Duyurdu! Antalya Körfezi'nde Fırtına Alarmı

Meteoroloji, Doğu Karadeniz, Güney Ege ve Akdeniz'de fırtına uyarısı yaptı. 17-19 Ekim 2024 arasında etkili olacak. İşte Detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meteoroloji Duyurdu! Antalya Körfezi'nde Fırtına Alarmı
MUHABİR: Kamer Durdu

Meteoroloji, denizlerde fırtına beklendiğini duyurdu. Doğu Karadeniz, Güney Ege ve Akdeniz'de etkili olacak fırtınanın, 17 Ekim 2024 tarihinde başlayıp 19 Ekim 2024'e kadar sürmesi bekleniyor.

Doğu Karadeniz'de Fırtına Etkili Olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, Doğu Karadeniz'de Perşembe günü (17 Ekim 2024) sabah saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı, doğusunda ise güneybatıdan esen rüzgarın, saatte 50-75 km hızla fırtına şeklinde etkili olacağı tahmin ediliyor. Fırtınanın Cuma günü (18 Ekim 2024) batı bölgelerde, Cumartesi günü (19 Ekim 2024) ise doğu bölgelerde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Güney Ege'de Şiddetli Rüzgar

Güney Ege'nin kuzey bölgelerinde de Perşembe günü (17 Ekim 2024) ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan esmesi beklenen rüzgarın, fırtına şiddetinde olacağı bildirildi. Bu bölgede rüzgarın Cuma günü öğle saatlerinde hafiflemesi öngörülüyor.

Antalya Körfezi'nde Fırtına Alarmı

Batı Akdeniz'de, özellikle Antalya Körfezi'nde Perşembe sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeybatı yönlerden saatte 50-75 km hızla fırtına etkili olacak. Bu bölgede de fırtınanın Cuma öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Doğu Akdeniz'de Fırtına Uyarısı

Doğu Akdeniz'de ise Perşembe akşam saatlerinde batı kesimlerde başlayacak fırtınanın, Cuma günü sabah saatlerinden itibaren doğu kesimlere ilerleyeceği tahmin ediliyor. Fırtınanın Cuma günü öğleden sonra etkisini kaybedeceği öngörülüyor.

Başlama Zamanı: 17 Ekim 2024, 00:00
Bitiş Zamanı: 19 Ekim 2024, 12:00

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Lüks yat Alaiya Fethiye Limanı'na yanaştı! İçinde yok yok!

Lüks yat Alaiya Fethiye Limanı'na yanaştı! İçinde yok yok!