Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat'ta Irmak Kenarındaki Yangın Kontrol Altına Alındı

Manavgat'ta Irmak Kenarındaki Yangın Kontrol Altına Alındı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ırmak kenarındaki kargılık alanda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından hızlı müdahale ile kontrol altına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Irmak Kenarındaki Yangın Kontrol Altına Alındı
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ırmak kenarındaki kargılık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın bölgesinde çok sayıda boş alkol kutusu bulundu.

Yangın ihbarı sonrası ekipler hızla müdahale etti

Aşağı Pazarcı Mahallesi'nde Manavgat Irmağı kenarında çıkan yangın, çevrede endişe yarattı. Yangını fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım talep etti. İhbarın ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine sevk edildi.

Kısa sürede söndürüldü

Irmak kenarındaki kargılık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangının çıkış noktasında çok sayıda boş alkol kutusu olduğu gözlemlendi.

Soruşturma başlatıldı

Yangının sebebinin belirlenmesi için incelemeler sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Şans eseri yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk-İş açıkladı: Açlık sınırı 20 bin TL'ye dayandı

Türk-İş açıkladı: Açlık sınırı 20 bin TL'ye dayandı