Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat'ta Eşini Ö*düren Adam, Sonrasında İn*ihar Etti

Manavgat'ta Eşini Ö*düren Adam, Sonrasında İn*ihar Etti

Manavgat'ta aile içi tartışma ölümle sonuçlandı. Süleyman Öter, eşi Gülfer Öter'i av tüfeğiyle vurduktan sonra intihar etti. Cenazeler adli tıpa gönderildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Eşini Ö*düren Adam, Sonrasında İn*ihar Etti
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen olayda, Süleyman Öter isimli şahıs, tartıştığı eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Olayda hem Süleyman Öter hem de eşi Gülfer Öter yaşamını yitirdi.

Tartışma ölümle sonuçlandı

Antalya'nın Manavgat ilçesi Çardak Mahallesi'nde yaşanan olay, aile içi tartışmanın trajediye dönüşmesiyle sonuçlandı. 55 yaşındaki Süleyman Öter, ailevi sebepler nedeniyle eşi Gülfer Öter (50) ile tartışmaya başladı. Tartışma büyüdükten sonra Öter, evde bulunan av tüfeğini alarak, evin avlusunda eşine iki el ateş etti.

İntihar etti

Eşini vurduktan sonra Süleyman Öter, aynı tüfeği kalbine dayayarak intihar etti. Olayın ardından bölgeye Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Taşağıl Jandarma Karakolu ve JASAT ekipleri ile 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı kontrolde, hem Süleyman Öter’in hem de Gülfer Öter’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazeler adli tıpa gönderildi

Jandarma Olay Yeri İnceleme ekibi, cumhuriyet savcısı ve adli tabibin incelemelerinin ardından çiftin cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Payas'ta 7 katlı binanın yıkımını izleyenlerin paniği kamerada

Payas'ta 7 katlı binanın yıkımını izleyenlerin paniği kamerada