Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Aksu’da Feci Kaza: Motosikletteki İki Kişi Hayatını Kaybetti

Aksu’da Feci Kaza: Motosikletteki İki Kişi Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Aksu ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, Mehmet Bilal ve Ayşe Gülizar bariyerlere çarparak hayatını kaybetti. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Aksu’da Feci Kaza: Motosikletteki İki Kişi Hayatını Kaybetti
KAYNAK: AA

Antalya'nın Aksu ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, bariyerlere çarpan motosiklette bulunan Mehmet Bilal (27) ve hemşire Ayşe Gülizar hayatını kaybetti. Kaza sonrası olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, her iki kişinin de yaşamını yitirdiğini belirledi.

Aksu-Kundu Kara Yolunda Feci Kaza

Kaza, Aksu-Kundu kara yolunda meydana geldi. Mehmet Bilal yönetimindeki plakası öğrenilemeyen motosiklet, henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Bilal ve arkasında bulunan hemşire Ayşe Gülizar, ağır yaralandı.

Sağlık Ekipleri Olay Yerinde Hayatlarını Kaybettiklerini Tespit Etti

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mehmet Bilal ve Ayşe Gülizar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Acı haber, kazaya tanıklık eden vatandaşları ve olay yerine gelen yakınlarını yasa boğdu.

Cenazeler Adli Tıp Kurumu’na Gönderildi

Hayatını kaybeden Mehmet Bilal ve Ayşe Gülizar’ın cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından cenazeler, yakınlarına teslim edildi.

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Polis, kazanın meydana geliş şeklini ve olası ihmalleri araştırıyor. Bu üzücü olay, motosiklet sürücülerinin ve yolcularının güvenliği konusunda bir kez daha dikkatli olmaları gerektiğini hatırlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sağlık-Sen Aile Hekimliği Çalıştay raporunu yayınladı

Sağlık-Sen Aile Hekimliği Çalıştay raporunu yayınladı