Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Altın Portakal Sinema Tırı Antalya’da Festival Heyecanı Taşıyor

Altın Portakal Sinema Tırı Antalya’da Festival Heyecanı Taşıyor

Antalya Altın Portakal Film Festivali için sinema tırı, tüm ilçelerde ücretsiz gösterimlerle sinemaseverlerle buluşacak. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Altın Portakal Sinema Tırı Antalya’da Festival Heyecanı Taşıyor
KAYNAK: Bülten

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin habercisi olan sinema tırı, Antalya’nın tüm ilçelerinde sinemaseverlerle buluşmak için yola çıkıyor. 26 Eylül - 4 Ekim tarihleri arasında, festival coşkusunu ilçelere taşıyacak olan sinema tırı, üç farklı filmle izleyicilere ücretsiz gösterimler sunacak.

Festival Öncesi Sinema Coşkusu

Bu yıl 5-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali öncesinde, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen sinema tırı etkinliği, sinema tutkunlarını heyecanlandıracak. “Lohusa”, “Kardeş Takımı” ve “Altın Gaga ve Macera Çetesi” filmleriyle sinemaseverleri ağırlayacak olan sinema tırı, her gün farklı bir ilçede perdelerini açacak.

İlk Durak: Kepez ve Aksu

Sinema tırının ilk gösterimi 26 Eylül Perşembe günü Kepez ve Aksu ilçelerinde gerçekleştirilecek. Saat 20.00’de Kepez Çamlıbel Kapalı Pazar Yeri’nde “Lohusa” filminin gösterimi yapılacak. Aynı gün Aksu Belediyesi önünde, Kapalı sinema tırında saat 16.00’da “Altın Gaga ve Macera Çetesi”, saat 18.00’de “Kardeş Takımı” ve saat 20.00’de ise “Lohusa” filmi izleyiciyle buluşacak.

İlçe İlçe Sinema Şöleni

Yoğun ilgi gören ve ücretsiz olarak gerçekleştirilen gösterimler, 4 Ekim tarihine kadar sürecek. Sinema tırı, 27 Eylül Cuma günü Konyaaltı ve Döşemealtı ilçelerinde olacak. Konyaaltı Uncalı Kapalı Pazartesi Pazar Yeri’nde saat 20.00’de “Kardeş Takımı” filmi izleyicilerle buluşacak. Döşemealtı TOKİ’lerde ise saat 16.00’da “Altın Gaga ve Macera Çetesi”, saat 18.00’de “Kardeş Takımı” ve saat 20.00’de “Lohusa” filminin gösterimi yapılacak.

Sinema Tırı Tüm Antalya’yı Gezecek

Antalya’nın tüm ilçelerini gezecek olan sinema tırı, festival heyecanını ve sinema coşkusunu kentin her köşesine taşıyacak. Festival süresince devam edecek olan etkinlikler, sinemaseverlere ücretsiz ve keyifli anlar yaşatacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Orta Doğu'da Güvenlik Endişeleri Nedeniyle Uçuşlar Askıya Alınıyor

Orta Doğu'da Güvenlik Endişeleri Nedeniyle Uçuşlar Askıya Alınıyor