Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’da Koruyucu Ailelere Özel Tören! 11 Aile 12 Çocuğa Yuva Oldu

Antalya’da Koruyucu Ailelere Özel Tören! 11 Aile 12 Çocuğa Yuva Oldu

Antalya Valisi Hulusi Şahin ve eşi, 11 ailenin 12 çocuğa yuva olmalarını kutladıkları Koruyucu Aile Tanışma Töreni'ne katıldı. Programa yoğun ilgi gösterildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya’da Koruyucu Ailelere Özel Tören! 11 Aile 12 Çocuğa Yuva Oldu
KAYNAK: İHA

Antalya Valisi Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Koruyucu Aile Tanışma ve Sözleşme İmza Töreni’ne katılarak, koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi. Törende, eğitim sürecini başarıyla tamamlayan 11 aile, 12 çocuğa yuva olmanın mutluluğunu yaşadı.

Antalya’da Koruyucu Aile Programına Yoğun İlgi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen Koruyucu Aile Programı’na, Antalya’daki vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın koordinasyonunda düzenlenen bu özel program, çocuklara sıcak bir aile ortamı sunmayı amaçlıyor. Eğitim sürecini tamamlayarak koruyucu aile olmaya hak kazanan 11 aile, törende imzaladıkları sözleşme ile 12 çocuğa kucak açtı.

"Milletimizin Yüksek Karakterinin Somutlaşmış Halisiniz"

Törende konuşan Antalya Valisi Hulusi Şahin, koruyucu ailelerin toplum için büyük bir umut kaynağı olduğunu ifade ederek, “Bu çocuklar milletimizin evlatları ve bizim göz bebeğimizdir. Koruyucu aileler ise milletimizin yüksek karakterinin somutlaşmış halidir. Evlatlarımıza kol kanat geren ve bu milletin çocuklarına sahip çıkan melekler sizlersiniz. Sizlerin yanında kendimi çok daha mutlu hissediyorum. Bu hayır ve merhamet yarışında inşallah koruyucu ailelerimizin sayısı daha da artacak ve Antalya, ülkemizde ilk 3 il arasına girecek. Hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız” dedi.

Çocuklar ve Aileler İçin Anlamlı Buluşma

Törene, Vali Yardımcısı Erol Tanrıkulu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, kurum personeli, koruyucu aileler ve çocuklar katıldı. Konuşmaların ardından Vali Şahin, koruyucu ailelerle çocukların teslim tutanağını imzalayarak resmi süreci tamamladı. Günün anısına çocuklar ve ailelerle birlikte pasta kesen Vali Şahin, yeni ailelere hayırlı olmasını dileyerek çocuklarla yakından ilgilendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuruyemiş tüketirken diş kırılmalarına dikkat! Şikayetler arttı

Kuruyemiş tüketirken diş kırılmalarına dikkat! Şikayetler arttı