Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat'ta Can Kurtarmak İçin Kendi Canını Tehlikeye Attı

Manavgat'ta Can Kurtarmak İçin Kendi Canını Tehlikeye Attı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazalarda motosiklet ve bisiklet sürücüleri ile yaşlı bir yaya yaralandı. Bakın sonra ne oldu?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Can Kurtarmak İçin Kendi Canını Tehlikeye Attı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen iki ayrı kazada, motosiklet ve bisiklet sürücüleri ile 91 yaşındaki bir yaya yaralandı. Olaylar, Çetin Emeç Caddesi'nde kısa süre arayla gerçekleşti ve yaralılar hastaneye sevk edildi.

Motosiklet Sürücüsü Kazayı Önlemeye Çalışırken Yaralandı

İlk kaza, Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesi'nde yaşandı. 07 BJV 253 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan İbrahim Akbay, park halindeki araçların arasından aniden yola çıkan 91 yaşındaki Hüseyin Yemez'e çarpmamak için direksiyonunu kırdı. Bu manevra sırasında motosiklet devrilirken, yaşlı adam kaçmaya çalışırken dengesini kaybedip yere düştü. Kazada, motosiklet sürücüsü Akbay kolundan hafif yaralanırken, Hüseyin Yemez de yaralanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından konuşan İbrahim Akbay, "Amcayı son anda fark ettim. Şükürler olsun ki ona vurmadım" ifadelerini kullandı. Motosiklet sürücüsü, kendini iyi hissettiği için hastaneye gitmeyi reddetti.

Trafik Yoğunluğu İkinci Kazaya Neden Oldu

İlk kazanın ardından, yaralıya müdahale eden ambulansın yolu kapatmasıyla trafik sıkışıklığı oluştu. Bu durumu aşmak için ara sokağa yönelen 07 ABP 037 plakalı otomobilin sürücüsü Hakan Çelik’in ön tekerine, bisikletli İsmail Afacan çarptı. Bisiklet sürücüsü ayağından yaralanarak, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarih belli oldu: Tabela yine değişiyor! Benzin ve motorine dev zam

Tarih belli oldu: Tabela yine değişiyor! Benzin ve motorine dev zam