Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da 3 Saat Süren İkna Çabası: Genç Camdan İndirildi

Antalya'da 3 Saat Süren İkna Çabası: Genç Camdan İndirildi

Antalya Muratpaşa'da camdan sarkan 29 yaşındaki genç, üç saatlik çaba sonucu ikna edilerek indirildi. Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da 3 Saat Süren İkna Çabası: Genç Camdan İndirildi
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, camdan sarkan 29 yaşındaki genç, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin üç saat süren çabaları sonucu ikna edilerek indirildi. Olay sırasında genç, hem görevlilerle hem de çevredekilerle zaman zaman sözlü atışmalara girdi.

3 Saat Süren İkna Çabası

Olay, Muratpaşa Mahallesi'nde dört katlı bir binanın en üst katında meydana geldi. İddiaya göre, madde bağımlısı olan 29 yaşındaki genç, annesiyle yaşadığı tartışmanın ardından evin camına çıktı ve bir türlü aşağı inmeyi kabul etmedi. Aile ve komşuların çabalarına rağmen camdan inmeyen genç için 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu.

Ekipler Seferber Oldu

İhbarın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Güvenlik amacıyla gencin bulunduğu noktaya şişme yatak açıldı. Polis, genci ikna etmek için uzun süre uğraştı. Genç, zaman zaman ekiplerle sohbet ederken, çevredeki izleyicilere tepki göstererek sözlü atışmalarda bulundu.

3 Saatin Sonunda İndirildi

Ekiplerin üç saat süren ikna çabasının ardından genç, bulunduğu yerden indirildi ve polis merkezine götürüldü. Olay, çevrede büyük merak ve endişe yarattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
FABRİKALAR’DA RANT OYUNU

FABRİKALAR’DA RANT OYUNU