Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya MYK kavgasına Başkan Muhittin Böcek'ten ilk açıklama!

MYK kavgasına Başkan Muhittin Böcek'ten ilk açıklama!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, gençlerin MYK kavgasıyla ilgili ilk açıklamayı yaptı. Detaylar haberimizde...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MYK kavgasına Başkan Muhittin Böcek'ten ilk açıklama!
KAYNAK: Haber Merkezi

Belediye başkanlarının Onur Kayar'ı desteklediği iddialarına karşın ilk açıklama Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek'ten geldi. Böcek, hiçbir adayın arkasında olmadığını, gençlerin yanında olduğunu kaydetti ve onlara başarılar diledi. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Herkesin Başkanı" olarak Antalya halkına hizmet etme sözü verdiğini belirtti.

Seçimlerdeki Devam Eden Çatışmalar

Böcek, CHP Gençlik Kolları Başkanlık seçimlerinde de aynı kararlılıkla devam edeceğini ifade etti. ‘Herkesin Başkanı’ olarak Antalya halkına hizmet etme sözü verdiğim günden bugüne, hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseye bir ayrıcalık yapmadan çalışmanın gururunu yaşıyorum. Bu çalışma prensibi, CHP Gençlik Kolları Başkanlık seçimlerinde de aynı kararlılıkla devam etmektedir ve edecektir. Bu nedenle tüm Gençlik Kolları başkan adaylarına başarılar diliyor, seçilecek bir adayın arkasında değil, tüm adayların yanında olduğumu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Halka hizmeti, halk için çalışmayı, isimlerin üstünde tutma anlayışım bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı azimle gururla kararlılıkla devam edecek." diyerek, tüm gençlik kolları başkan adaylarına başarılar diledi.

Çarpıcı İddialar ve Rahatsızlıklar

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Antalya Gençlik Kolları Kongresi, Hakan Genbeş ve Semih Kocabaş'ın adaylığı ile gündeme geldi. Genbeş’e yapılan linç kampanyası sonrasında, kendisi ve Eraycan Yılmaz adaylıktan çekildi. 22 Eylül 2024 tarihinde yapılması planlanan seçimin tarihi değişirken, Semih Kocabaş'ın aday olmamasıyla, Onur Kayar ve Deniz Düğme arasındaki rekabet ön plana çıktı. Aday Kayar'ın bazı belediye başkanları tarafından desteklendiği iddia edilirken, gençlik kollarının bu durumdan rahatsız olduğu belirtildi.

Belediye Başkanlarının Rolü

Özellikle Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara'nın Kayar'ı desteklediği, ancak oğlunun Ali Çağın Kara ile Semih Kocabaş arasında bir MYK kavgasi yaşandığı iddiaları ortaya atıldı. Gençlik kolları üyeleri, belediye başkanlarının seçime müdahale etmesinin doğru olmadığını dile getirdi.

Gençlik Kolları'ndaki Gerginlik

Bir partili, "Belediye başkanları Onur Kayar’ı gençlik örgütüne dayatıyor. Onur Kayar, her ilçeye gittiğinde şu belediye başkanı beni destekliyor diyerek gençlerin bilgisi olmadan algı yürütüyor." diyerek, bu durumun delegelerin arasında karışıklığa neden olduğunu vurguladı. Gençlik kolları içindeki bu rahatsızlık, belediye başkanlarına yönelik tepkilere yol açtı.

İki Aday, İki Farklı Yaklaşım

CHP Kepez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Onur Kayar ve CHP Akseki Gençlik Kolları İlçe Başkanı Deniz Düğme, İl Başkanlığı için yarışacak. Her iki adayın da çalışmalara başladığı belirtilirken, Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve Manavgat Belediye Başkanı Nefi Kara'nın Kayar’ın adaylığını desteklediği iddiaları gündeme geldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Lyon karşısında mağlup oldu! İşte detaylar

Galatasaray Lyon karşısında mağlup oldu! İşte detaylar