Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Geleceğin Yıldızlarından İstiklal Marşı’na Anlamlı Kutlama

Geleceğin Yıldızlarından İstiklal Marşı’na Anlamlı Kutlama

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu liderliğinde hayata geçirilen Kemer Belediyesi Cumhuriyet Bandosu, İstiklal Marşı’mızın kabulünün 103. yıldönümünde özel bir performans sergiledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Geleceğin Yıldızlarından İstiklal Marşı’na Anlamlı Kutlama
KAYNAK: Kemer Belediyesi/ Bülten

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu liderliğinde hayata geçirilen Kemer Belediyesi Cumhuriyet Bandosu, İstiklal Marşı’mızın kabulünün 103. yıldönümünde özel bir performans sergiledi. Bu anlamlı günü, milli marşımızı seslendirerek kutladılar.

Gençlik Orkestrası’ndan İstiklal Marşı Performansı

Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ’ın yönetimindeki tören, duygusal anlara sahne oldu. Genç yetenekler, İstiklal Marşı’mızı büyük bir coşku ve saygıyla seslendirdi.

ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi’nde Özel Anma

Kemer Belediyesi’nin Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Eğitim ve Sanat Merkezi’nde eğitimlerine devam eden Gençlik Orkestrası ve Cumhuriyet Bandosu üyeleri, derslerinin sonunda özel bir anma düzenledi. Cumhuriyetimizin 100. yılına özel kurulan bando, bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’mızı seslendirdi. Bu özel performans, katılımcılarda derin bir milli gurur ve coşku uyandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TFF 9 kulübü PFDK'ya sevk etti

TFF 9 kulübü PFDK'ya sevk etti