Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'ya atandı! Mehmet Tanrıöver’e 1 yılda 2. görev

Antalya'ya atandı! Mehmet Tanrıöver’e 1 yılda 2. görev

Mehmet Tanrıöver, SGK Ankara Strateji Daire Başkanlığı görevinden sonra Antalya İl Müdürü olarak atandı. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'ya atandı! Mehmet Tanrıöver’e 1 yılda 2. görev
KAYNAK: Haber Merkezi

Memur-Sen Adana Şube Başkanı ve Adana Ticaret İl Müdür Yardımcılığı görevindeyken, Mehmet Tanrıöver, Sosyal Güvenlik Kurumu’nda (SGK) önemli bir atama daha gerçekleştirdi.

SGK Antalya İl Müdürü Olarak Atandı

Geçtiğimiz yıl, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ankara Strateji Daire Başkanlığı’na atanan Mehmet Tanrıöver, şimdi de SGK Antalya İl Müdürü olarak görevine devam edecek. Bu atama, Tanrıöver’in kariyerindeki ikinci önemli pozisyonu olarak dikkat çekiyor.

Mehmet Tanrıöver Kimdir?

Mehmet Tanrıöver, 1970 yılında Adana'da dünyaya gelmiştir. Çukurova Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Tanrıöver, aynı üniversitede İşletme Bölümü'nde yüksek lisans yapmıştır.

Tanrıöver, iş hayatına SGK’da başlamış, SSK İl Müdürlüğü’nde memur ve şef olarak görev almıştır. Ardından, Adana İmamoğlu Belediyesi'nde başkan yardımcılığı görevini üstlenmiştir. Malatya ve Adana’da Sanayi Ticaret İl Müdür Yardımcılığı pozisyonlarında bulunmuş olan Tanrıöver, geçen yıl SGK Ankara Strateji Daire Başkanlığı görevine atanmıştır. Şimdi ise Antalya’ya atandığı için yeni bir döneme adım atmıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Ercengiz’den Antalya operasyonuna kınama

Başkan Ercengiz’den Antalya operasyonuna kınama