Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya ATSO Başkanı Ali Bahar: 'Kurban Bayramı milli ve manevi değerleri koruyor'

ATSO Başkanı Ali Bahar: 'Kurban Bayramı milli ve manevi değerleri koruyor'

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramın toplumsal birlikteliği pekiştirdiğini ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ATSO Başkanı Ali Bahar: 'Kurban Bayramı milli ve manevi değerleri koruyor'
KAYNAK: ATSO/ Bülten

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, Kurban Bayramı'nın toplum içindeki dayanışmayı güçlendiren önemli bir dönem olduğunu ifade etti. Bahar, 'Bayramlar, insanları bir araya getirerek dostluk ve kardeşlik bağlarını pekiştirir. Kurban Bayramı ise paylaşma, yardımlaşma ve cömertlik gibi değerleri ön plana çıkararak toplumda olumlu duyguların artmasına katkı sağlar' dedi.

Ali Bahar, yayımladığı mesajda Kurban Bayramı'nın sadece dini bir ritüel olmanın ötesinde, millet olma bilincini güçlendirdiğini ve milli-manevi değerlerin korunmasına katkı sağladığını belirtti. 'Bayramlar, toplumun ortak kültürel mirasını yaşatma ve gelecek nesillere aktarma açısından da büyük önem taşır. Bu nedenle Kurban Bayramı, hoşgörü ve sevginin hayatımıza kazandırılması adına önemli bir fırsattır' şeklinde konuştu.

Bahar, tüm Antalyalı hemşerilerinin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, bayramın ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk, barış, huzur ve refah getirmesini diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adanalı kebapçıdan kurban eti önerileri! Kurban etinin dinlenme süresi ne kadar olmalı?

Adanalı kebapçıdan kurban eti önerileri! Kurban etinin dinlenme süresi ne kadar olmalı?