Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Arda Güler'den hastalığı yenen Ares'e büyük moral!

Arda Güler'den hastalığı yenen Ares'e büyük moral!

Gürcistan maçında attığı golle dikkatleri üzerine çeken Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, 10 yaşındaki Ares'e moral desteği verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Arda Güler, hastalığı yenen 10 yaşındaki Ares’e moral verdi. Telefondan görüntülü olarak Ares’e bağlanan dünya starı, küçük çocuğun hastalığı atlattığını duyunca “Çok şükür” dedi. Ares, yılda milyonda 2-4 kişiye tanısı konulan ciddi kan hastalığı aplastik anemi hastalığına yakalanmıştı ve tedavi olabilmesi için gereken uygun kök hücreyi 1,5 yıldır arıyordu. İstanbul’da iki nakil yapılmasının ardından büyük bir savaş vererek hastalığına karşı galip gelen Ares’e, Avrupa Şampiyonası Türkiye - Gürcistan maçının öncesinde ise büyük bir hediye geldi. Maçın 65. dakikasında attığı muhteşem golle A Milli Takımı 2-1 öne geçiren Real Madrid’in yıldızı Arda Güler, gelen galibiyetle Türkiye’ye verdiği moral gibi büyük bir hastalığı yenen Ares’e de moral verdiği ortaya çıktı. Ares, annesi Selen Çobanoğlu’nun aracılığıyla telefondan görüntülü olarak Arda’ya bağlandı. 

Moral verdi

Arda Güler, Ares’in iyileştiğini öğrenince sevinçle 'Çok şükür' dedi. Ares’in tanışma isteğine 'maça da gel izlemeye' deyince Ares, 'Gelirim izlemeye seve seve' cevabını verdi. Arda, 'Benden isteğin var mı?' diye sorduğunda Ares’in 'sağlığın'cevabı üzerine Arda da 'senin de inşallah' diyerek vedalaştı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da neden korna çaldın kavgası

Bursa'da neden korna çaldın kavgası