Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da İmam C*nayeti: Kaza Süsü Verilen Olay C*nayet Çıktı

Antalya'da İmam C*nayeti: Kaza Süsü Verilen Olay C*nayet Çıktı

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde eski imamın kamyonet kazasında öldüğü sanılan olay, cinayet olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da İmam C*nayeti: Kaza Süsü Verilen Olay C*nayet Çıktı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde 21 Eylül Cumartesi günü meydana gelen olayda, kamyonet kazasında öldüğü düşünülen eski imam Mustafa Keyik’in aslında bir cinayete kurban gittiği belirlendi. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu olayın kaza değil, cinayet olduğu ortaya çıktı.

Cinayetin arkasında çalıntı tüfek var

Gündoğmuş Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri, cinayetin ardındaki sır perdesini aralamak için kapsamlı bir soruşturma başlattı. Soruşturma, Mustafa Keyik’in öldürülmesiyle bağlantılı olarak Melek S.’nin üzerine yoğunlaştırıldı. Yapılan araştırmalarda, genç kızın amcası ve kuzeninin, babalarının evinden çaldıkları tüfekle cinayeti işledikleri tespit edildi.

Güvenlik kamerası yok, titiz araştırma sonuç verdi

Cinayetin işlendiği bölgede güvenlik kameralarının olmaması, jandarma ekiplerinin işini zorlaştırsa da JASAT timlerinin özverili çalışmaları sonucu cinayet aydınlatıldı. Titiz araştırmalar neticesinde, eski imam Mustafa Keyik’in kaza süsü verilerek öldürüldüğü ortaya çıkarıldı.

Şüpheliler tutuklandı

Cinayetin arkasındaki isimler, jandarmanın başarılı operasyonu ile yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da 17 Yaşındaki Çocuk Annesiyle Tartışan Babasını Bıç*kladı

İstanbul'da 17 Yaşındaki Çocuk Annesiyle Tartışan Babasını Bıç*kladı