Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da Üst Geçitte Gerilim: Şahıs Ekipleri Alarma Geçirdi

Antalya'da Üst Geçitte Gerilim: Şahıs Ekipleri Alarma Geçirdi

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir vatandaş, üst geçide çıkarak polis ve itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. Olayın ardından ekipler hızla olay yerine intikal etti ve vatandaşı güvenli bir şekilde indirmeyi başardı. Şahsın neden üst geçide çıktığı hakkında henüz net bir bilgi bulunmamaktadır.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Üst Geçitte Gerilim: Şahıs Ekipleri Alarma Geçirdi
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir şahıs, üst geçide çıkarak polis ve itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Üst geçidin korunaksız bölümünde bağdaş kurarak oturan ve elindeki içeceği bir an olsun bırakmayan şahıs, kısa bir görüşmenin ardından ikna edilerek indirildi.

Olay Yeri ve Ekiplerin Müdahalesi

Olay, saat 16.00 sıralarında Kepez ilçesi Hürriyet Caddesi üzerindeki bir üst geçitte meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbar üzerine, üst geçidin korkuluklarının diğer tarafında oturan bir kişinin olduğu bilgisi paylaşıldı. Bunun üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İsminin Murat Ç. olduğu öğrenilen şahsı ikna etmek için ekipler yoğun çaba sarf etti. Olası bir atlama riskine karşı, yol tedbir amaçlı trafiğe kapatılarak itfaiye ekipleri tarafından şişme yatak kuruldu.

Alkollü ve Rahat Hareketler

Alkollü olduğu değerlendirilen Murat Ç.'nin rahat tavırları dikkat çekti. Polis ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren ikna çabalarının ardından, Murat Ç. güvenli bir şekilde üst geçitten indirildi. Bu sırada elindeki içeceği bir an olsun bırakmayan şahsın, polis ekipleriyle girdiği diyalog ise çevredekileri gülümsetti. Murat Ç., "Adamlar üç kişi bana pusu kurdu. Karakola gittim, sonuç alamadım" diyerek derdini anlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Feci Kaza: Midibüs Devrildi Sürücü Altında Kaldı

Antalya'da Feci Kaza: Midibüs Devrildi Sürücü Altında Kaldı