Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nde Yeni Yönetim Belli Oldu

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nde Yeni Yönetim Belli Oldu

Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin 19. Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle seçilen İdris Taş başkanlığındaki yönetim kurulunda görev dağılımı gerçekleşti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nde Yeni Yönetim Belli Oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC), 19. Olağan Genel Kurulu’nun ardından yeni yönetim kurulu için görev dağılımını gerçekleştirdi. İdris Taş başkanlığında oluşan yönetim kurulunda, cemiyetin yeni dönemi için önemli görev değişiklikleri yapıldı. İlk yönetim kurulu toplantısında alınan kararla, başkan yardımcıları ve diğer yönetim kurulu üyelerinin görevleri belirlendi.

Yeni Yönetim Kadrosu Belli Oldu

AGC’nin yeni dönemdeki başkan yardımcıları olarak Şifa Çiçek, Ersin Aydın, Ahmet Öcal ve Ahmet Duran Yenigün seçildi. Yönetim kurulunda yapılan görev dağılımında, Genel Sekreterlik görevi Rasim Gündüz tarafından yürütülecek. Mali işlerden sorumlu olarak Yalçın Teke, Mali Sekreterlik görevini üstlenirken, Genel Sekreter Yardımcılığı pozisyonu ise Hayreddin Deniz’e verildi. 

AGC yönetiminde yer alan diğer isimler ise Leyla Ataman Koyuncuoğlu, Süleyman Elçin ve Mehmet Kılıçarslan yönetim kurulu üyeleri oldu.

Yorulmadan Çalışmaya Devam Edeceğiz

Başkan İdris Taş, görev dağılımının ardından yaptığı açıklamada, “Yeni yönetimle birlikte, basın camiamızın daha güçlü bir şekilde temsil edilmesi için yorulmadan, yılmadan ve azimle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rojin'in Nasıl Bulunduğu Ortaya Çıktı!  Rojin Kabaiş’i Kim Buldu?

Rojin'in Nasıl Bulunduğu Ortaya Çıktı! Rojin Kabaiş’i Kim Buldu?