Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan'dan AESOB'a Ziyaret

Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan'dan AESOB'a Ziyaret

Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan, AESOB toplantısında esnaf ve sanatkarların sorunlarını dinleyip çözüm önerileri değerlendirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan'dan AESOB'a Ziyaret
KAYNAK: Bülten

Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde (AESOB) düzenlenen toplantıda, esnaf ve sanatkarların sorunları ve çözüm önerileri üzerine önemli istişarelerde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Arslan, Esnafla Bir Araya Geldi

Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan, AESOB Başkanı Adlıhan Dere ev sahipliğinde düzenlenen Tanışma ve İstişare Toplantısı'nda, Antalya'daki esnaf odalarıyla buluştu. Toplantıda, esnaf ve sanatkarların sorunları konuşulurken çözüm önerileri de masaya yatırıldı. İl Emniyet Müdürü Arslan'a, Narkotik Suçlarla Mücadele, Asayiş, Kaçakçılık ve Trafik gibi çeşitli birimlerden yetkililer eşlik etti. Toplantıya, Antalya'nın merkez ve ilçelerinden 75 esnaf oda başkanı da katıldı.

Başkan Dere: "Esnaf ve Sanatkarların Yanındayız"

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, yaptığı açılış konuşmasında İl Emniyet Müdürü Arslan ve ekibine teşekkür ederek, "İl Emniyet Müdürümüz Sayın İlker Arslan, Antalya'daki görevine başladıktan kısa süre sonra bizlerle güçlü bağlar kurmaya özen gösterdi. Esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını dinlemek için vakit ayırdığı ve bugün aramızda olduğu için kendisine şükranlarımı sunuyorum. Bizler, Antalya'nın üretim, ticaret ve güven sembolü olarak büyük bir aileyiz," dedi.

Müdür Arslan: "Esnaf ve Sanatkarların Hassasiyetlerini Önemsiyoruz"

İl Emniyet Müdürü İlker Arslan ise esnafın toplumdaki önemine vurgu yaparak, "Devletimizin esnaf ve sanatkarlara verdiği değeri her fırsatta dile getiriyoruz. Ahilik teşkilatının topluma katkısının bilincinde olan bir devlet yapısına sahibiz. Göreve başladığımdan bu yana her ortamda kamu güvenliğini, vatandaş memnuniyetini en üst seviyeye çıkaracak şekilde hizmet sunmayı amaçladık. Esnaf ve sanatkarlarımızla omuz omuza çalışarak Antalya halkının huzuru için birlikte çalışacağız," şeklinde konuştu.

Esnafın Sorunları ve Talepleri Dinlendi

Toplantının devamında, esnaf oda başkanları söz alarak yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdi. Başkan Dere, toplantının sonunda İl Emniyet Müdürü Arslan’a, esnafın her zaman devletin yanında olduğunu vurgulayarak, "Esnaflarımızı teşkilatınızın bir parçası olarak görebilirsiniz. Suçun tespiti ve suçluların açığa çıkarılması konusunda sizlerin yanındayız," ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji Duyurdu! Antalya Körfezi'nde Fırtına Alarmı

Meteoroloji Duyurdu! Antalya Körfezi'nde Fırtına Alarmı