Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya Bayrama Hazır

Antalya Bayrama Hazır

Her yıl milyonlarca turistin tatil için geldiği Antalya’da, Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla iç pazar da hareketlendi. Bu çerçevede kentin giriş çıkış noktalarındaki denetimler sıklaştırıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Bayrama Hazır
KAYNAK: İHA

Her yıl milyonlarca turistin tatil için geldiği Antalya’da, Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla iç pazar da hareketlendi. Bu çerçevede kentin giriş çıkış noktalarındaki denetimler sıklaştırıldı. Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, sürücü ve yolculara iyi yolculuklar diledi ve özellikle emniyet kemerlerinin takılması noktasında uyarıda bulundu.

Güvenli Yolculuk İçin Denetimler

9 günlük Ramazan bayramı tatilinde vatandaşların en fazla tercih edeceği iller arasında yer alan ve yaklaşık 2 milyon kişinin gelmesinin beklendiği turizm kenti Antalya’da, tatilcilerin güvenli yolculuğu için havadan ve karadan denetimler sıklaştırıldı. İl Jandarma Komutanlığı ile Antalya Emniyet Müdürlüğü, bayramlarda meydana gelen trafik kazalarının önüne geçilmesi için bir dizi önlemler aldı.

Kontrol Bölgeleri ve Havadan Denetimler

Trafik ekipleri, Gazipaşa’dan Patara’ya kadar 10 noktada kontrol bölgeleri kurdu. Ekipler, drone ve cayrokopter ile de havadan sahil hattı boyunca denetimler yapacaklarını belirtti.

Uygulamaların Amacı ve Sürücülerin Tepkileri

Uygulamaların amacının ceza yazmak olmadığı, vatandaşların uyarılarak, herhangi bir yaralanma ya da ölüm olayının yaşanmaması için çaba sarf edildiği vurgulandı. Sürücüler, kurallara uyduklarını ve hız sınırlarına dikkat ettiklerini belirtti. Ayrıca, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini ve hız limitlerine uymaları gerektiğini ifade ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çanakkale Savaşından Kalma 109 Yıllık Kızılay 'Sıhhiye Çantaları' Sergileniyor

Çanakkale Savaşından Kalma 109 Yıllık Kızılay 'Sıhhiye Çantaları' Sergileniyor