Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Mersin yollarında karda mahsur kalanları jandarma kurtardı

Mersin yollarında karda mahsur kalanları jandarma kurtardı

Mersin'in ilçelerinden Erdemli'de kar yağışı nedeniyle yolda kalanların yardımına karayolları ile jandarma ekipleri yetişti. 

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin yollarında karda mahsur kalanları jandarma kurtardı
KAYNAK: İHA

Mersin'in Erdemli ilçesinde meydana gelen kar yağışı, yüksek rakımlı bölgelerde yol kapanmalarına neden oldu. Karayolları ve jandarma ekipleri, karda mahsur kalan sürücülere yardım etmek üzere seferber oldu. Özellikle Aydınlar, Tozlu, Yağda, Güzeloluk, Toros ve Sarıkaya mahallelerine giden yol, kar yağışının etkisiyle zorlanan sürücüler için zorlu bir deneyim haline geldi.

Mersin Yollarında Karda Mahsur Kalanları Jandarma Kurtardı

Yaklaşık bin rakımdan itibaren etkili olan kar yağışı sebebiyle birçok araç yolda kaldı, bu duruma müdahale için karayolları ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Karayolları ekipleri karla kaplı yolları temizlerken, jandarma ekipleri özellikle tali yollarda mahsur kalan sürücülere yardım etti. Bazı araçlar jandarma personeli tarafından itilerek kurtarıldı.

Mersin Yollarında Karda Mahsur Kalanları Jandarma Kurtardı

Kar yağışının durduğu bölgede, ekiplerin kış lastiği olmayan ve zincirsiz araçların geçişine izin vermediği belirtildi. Yapılan müdahalelerle sürücülerin güvenli bir şekilde yolculuklarına devam etmeleri sağlandı.


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kilise saldırganları adliyeye sevk edildi

Kilise saldırganları adliyeye sevk edildi