Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel İkinci el protez satılan depremzedeye Gaziantep'ten destek geldi

İkinci el protez satılan depremzedeye Gaziantep'ten destek geldi

Hatay'da protez bacak dolandırıcılığına uğrayan depremzede Senem Ece Mazı'ya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin sahip çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İkinci el protez satılan depremzedeye Gaziantep'ten destek geldi
KAYNAK: İHA

Kahramanmaraş merkezli depremde Hatay'ın İskenderun ilçesinde enkaz altında kalan Senem Ece Mazı, eşi, kızı ve kayınvalidesini kaybetti. Enkazdan 7 saat sonra kurtarılan Mazı, sağ bacağını kaybetti. Hayırsever desteğiyle 650 bin TL'ye aldığı protez bacağın ikinci el olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşadı.

Fatma Şahin’den Destek geldi

Yaşanan dolandırıcılık olayının ardından, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin sosyal medya üzerinden açıklama yaparak Senem Ece Mazı'ya yeni protez yapımını üstleneceklerini duyurdu. 

Şahin, Gaziantep’teki Ortez Protez Merkezi’nin depremzedelere ücretsiz hizmet verdiğini belirterek, "Kurduğumuz Ortez Protez Merkezi şu ana kadar 500 insanımızı ayağa kaldırdı ve depremzede kardeşlerimize de ücretsiz olarak hizmet veriyor. Senem Hanım'a buradan seslenmek ve ulaşmak isterim. Eğer merkezimize başvurursa, yeni protezinin yapımını biz üstlenmek isteriz" dedi.

Senem Ece Mazı Teşekkür Etti

Fatma Şahin’in desteğine teşekkür eden Senem Ece Mazı, en kısa sürede Gaziantep’e giderek tedaviye başlayacağını söyledi. Mazı, yeni protezi sayesinde yeniden ayağa kalkacağı için büyük bir mutluluk yaşadığını ifade etti.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Rapçi Emirhan Çakal'dan Deha Tuzcu İtirafı!

Ünlü Rapçi Emirhan Çakal'dan Deha Tuzcu İtirafı!