Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Burdur Valisi Tülay Baydar'dan Burdur Belediyesi'ne Ziyaret Etti

Burdur Valisi Tülay Baydar'dan Burdur Belediyesi'ne Ziyaret Etti

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti. Ercengiz, Vali Baydar'ın onurlandırdığını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Burdur Valisi Tülay Baydar'dan Burdur Belediyesi'ne Ziyaret Etti
KAYNAK: Haber Merkezi

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti. Başkan Ercengiz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Vali Baydar’ın belediyeyi ziyaret ederek kendilerini onurlandırdığını belirtti.

bizleri onurlandırdılar

Ali Orkun Ercengiz paylaşımında, "Valimiz Sn. Tülay Baydar Bilgihan Belediyemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar. Çalışmalarımız ve kentimiz hakkında kendilerini bilgilendirdik. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, kentimize ve ilimize yapacakları hizmetlerden ötürü başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Tülay Baydar Bilgihan Kimdir?

1978 yılında Ağrı’nın Tutak ilçesinde doğdu. 1998 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdikten sonra 2000 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine Kaymakam adayı olarak başladı. Isparta-Yenişar Bademli, Erzurum- Köprüköy, Malatya- Hekimhan, Denizli- Kale ve Babadağ, Kaymakamlığı, Erzincan Vali Yardımcılığı, Yalova-Armutlu Kaymakamlığı, Kayseri - Hacılar Kaymakamlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nde Şube Müdürlüğü ve Kimlik Kartları Daire Başkanlığı'nı, 2017-2022 yılları arasında Ankara-Gölbaşı Kaymakamlığı görevini yürüttü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yavuz Ağıralioğlu’nun Yeni Partisi 28 Ekim’de Kuruluyor

Yavuz Ağıralioğlu’nun Yeni Partisi 28 Ekim’de Kuruluyor