Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Mersin Bozyazı'da Tekeli Jandarma Karakol Komutanlığı hizmete açıldı

Mersin Bozyazı'da Tekeli Jandarma Karakol Komutanlığı hizmete açıldı

Mersin'in Bozyazı ilçesinde inşa edilen yeni Tekeli Jandarma Karakol Komutanlığı hizmet binası, Vali Ali Hamza Pehlivan’ın katılımıyla açıldı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin Bozyazı'da Tekeli Jandarma Karakol Komutanlığı hizmete açıldı
KAYNAK: AA

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, Bozyazı Tekeli Jandarma Karakol Komutanlığı'nın yeni hizmet binası, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın katılımıyla düzenlenen bir törenle açıldı.

Bozyazı Tekeli Jandarma Karakol Komutanlığı'nın yeni hizmet binası, Vali Ali Hamza Pehlivan'ın katılımıyla hizmete girdi. Açılış töreninde konuşan Vali Pehlivan, "Bu hizmetleri kolluk birimlerimiz marifetiyle yerine getirmekteyiz. Bu kapsamda, gerek jandarma teşkilatımızın, gerek emniyet teşkilatımızın ve mavi vatanda da sahil güvenlik teşkilatımızın önemli vazifeleri bulunmaktadır. Nasıl ki Türk Silahlı Kuvvetlerimiz yurdumuzun savunmasında, sınır boylarında cansiperane mücadele ediyor, aynı şekilde iç güvenliğin sağlanması, terörle mücadeleden, narkotikten, kaçakçılıktan, trafik hizmetlerine kadar bütün bu hizmetlerin yerine getirilmesinde de kolluk birimlerimiz canla başla mücadele etmektedir" dedi.


Jandarma Teşkilatı'nın kırsalda, dağda, yaylada ve köylerde her yerde var olduğuna parmak basan Vali Pehlivan, "Her geçen gün imkanları, diğer güvenlik birimlerimiz de olduğu gibi hem teknolojik donanımı, hem personel sayısı ve hem de hizmet kapasitesi artmakta, fiziki şartları iyileşmektedir. Bugün açılışı yaptığımız Bozyazı Tekeli Jandarma Karakol Komutanlığı binamız, jandarmamızın gelişim süreci içerisinde, Bozyazı ilçemizde vatandaşlarımıza çok daha nezih ortamlarda, çok daha güzel ortamlarda ve gelişen imkanlarla hizmet sunma anlayışının bir örneğidir. Burada görev yapacak arkadaşlarımız, bugüne kadar olduğu gibi 5 mahallemizde vatandaşlarımızın yanında, yakınında olacaklardır. Sığınılacak güvenli kapı ve güvenli liman olarak onlara ihtiyaç anında devletimiz ve milletimiz adına gerekli hizmetleri sunacaklardır" açıklamasını yaptı.


Vali Pehlivan: Bu bir hizmet ve bayrak yarışı

Güvenlik hizmetlerinin zorluğuna dikkat çeken Vali Pehlivan şunları söyledi: "Bu bir hizmet ve bayrak yarışıdır. Bütün güvenlik birimlerimizin mensuplarıyla gurur duyuyoruz. Onların başarısı, ülkemizin başarısıdır. Onların başarılı hizmeti, ülkemizin çok daha güvenli olması anlamına gelir. Hepsine ayrı ayrı üstün vazifeler, üstün başarılar temenni ediyorum. Bu binanın yapımına İl Jandarma Komutanımız Tuğgeneral Ercan Atasoy’un bizzat ilgi gösterdi. Kısa süre içerisinde hem kamu kurumlarının harekete geçirilmesi hem de hayırseverlerimizin buraya katkısının yönlendirilmesi konusunda emekleri oldu. Komutanımıza teşekkür ediyorum. Buraya katkı sağlayan hem kamu kurumlarımıza hem de hayırseverlerimize aynı şekilde teşekkür ediyorum. Bu binamızın Bozyazı ilçemize, hizmet edeceği vatandaşlarımıza, mahallelerimize, ilimize, jandarma teşkilatımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy’un bu binanın yapımına bizzat ilgi gösterdiğini belirten Vali Pehlivan, hayırseverlere ve kamu kurumlarına teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adriana Lima, 19 Yıl Sonra Podyumun Meleği Oldu!

Adriana Lima, 19 Yıl Sonra Podyumun Meleği Oldu!