Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Hatay'da amatör balıkçı oltayla 1,5 metrelik balık yakaladı

Hatay'da amatör balıkçı oltayla 1,5 metrelik balık yakaladı

Hatay'da amatör bir balıkçı, Akdeniz’de 1,5 metre boyunda ve 45 kilogram ağırlığında devasa bir balığı oltayla yakalamayı başardı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da amatör balıkçı oltayla 1,5 metrelik balık yakaladı
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Samandağ ilçesinde balık avlamak için Akdeniz Körfezi’ne açılan amatör balıkçı Atakan Gözüküçük, hayatının sürpriziyle karşılaştı.

Gözüküçük'ün oltasına takılan devasa balık, yaklaşık 1,5 metre boyunda ve 45 kilogram ağırlığındaydı. Uzun bir uğraşın ardından balığı bota çekmeyi başaran Gözüküçük, yaşadığı bu unutulmaz anı sosyal medyada paylaşarak geniş ilgi topladı.

"Gözlerimize İnanamadık"

Atakan Gözüküçük, dev balığı yakalama anını şu sözlerle anlattı: "Oltamızı suya attık ve bir balık vurdu. Ancak bu kadar büyük bir balık olacağını biz bile tahmin etmiyorduk. Çıktığında gözlerimize inanamadık. Çok değerli bir balıktı ve bu büyüklükte balıkların olabileceğini bile düşünmüyorduk. Neyse ki oltayı doğru bağlamıştık ve oltayı kırmadan, zorlu bir mücadele sonunda balığı bota çekebildik."

Tek iğneyle yakaladılar

Gözüküçük, balığı bota çekerken yaşadıkları zorluğu da şu sözlerle dile getirdi: "Balık o kadar büyük ve ağırdı ki dönüş yolunda kollarımızı kaldıramayacak kadar yorulduk, balığı tartamadık bile. Ancak 45 kilogramın üzerinde bir balık olduğunu tahmin ediyoruz. Balık, canlı palamut yemine vurdu ve tek bir iğne saplanmıştı. Yemi tam olarak yiyememiş ama tek iğneyle balığı yakalamayı başardık."

dev balık Sosyal Medyada İlgi Gördü

Atakan Gözüküçük’ün yakaladığı devasa balığın görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı ve birçok kişinin ilgisini çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asgari ücret zammı hesaplandı: Kulislerde 3 rakam konuşuluyor

Asgari ücret zammı hesaplandı: Kulislerde 3 rakam konuşuluyor