Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Hatay'da evinden kötü kokular gelen kadından acı haber

Hatay'da evinden kötü kokular gelen kadından acı haber

Hatay’da yalnız yaşayan 52 yaşındaki kadının evinden kötü koku gelince komşuları ihbarda bulundu. Ekipler talihsiz kadının cansız bedeni ile karşılaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da evinden kötü kokular gelen kadından acı haber
KAYNAK: İHA

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde, komşularının kötü kokular üzerine haber verdiği evde 52 yaşındaki Fatma Akan'ın c*sedi bulundu. İlk belirlemelere göre, kadının kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği düşünülüyor.

Evden kötü kokular gelince ihbar ettiler

Reyhanlı ilçesi Bayır Mahallesi’nde yalnız yaşayan Fatma Akan’dan bir süredir haber alamayan komşuları, evden kötü kokular geldiğini fark etti. Durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildiren vatandaşlar, polis ve itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesiyle eve girildi. Yapılan incelemelerde Fatma Akan’ın cansız bedeni bulundu. Kadının c*sedi, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Ölüm Sebebi Kalp Krizi Olabilir

İlk incelemeye göre; Fatma Akan’ın 3 gün önce kalp krizi geçirdiği ve bu nedenle hayatını kaybettiği düşünülüyor. Akan'ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası netleşecek.

Kuzeni en son 4 gün önce görmüş

Fatma Akan’ın amcasının oğlu Ahmet Akan, yaptığı açıklamada, Akan’ı en son 4 gün önce gördüğünü belirterek, “Evden gelen koku üzerine içeri girdik ve ne yazık ki kendisinin cansız bedeniyle karşılaştık” dedi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı!

Manavgat'ta Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı!