Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Mersin'de Jandarma ve Emniyet'e 238 araç teslim edildi

Mersin'de Jandarma ve Emniyet'e 238 araç teslim edildi

Mersin'de düzenlenen törenle İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne 238 adet araç teslimi gerçekleştirildi. Ekipler sirenlerle konvoy oluşturdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Mersin'de Jandarma ve Emniyet'e 238 araç teslim edildi
KAYNAK: AA

Mersin'de İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne 238 araç törenle teslim edildi. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kolluk birimleri hizmetlerinin hayati önem taşıdığına vurgu yaptı.  

Jandarma ve emniyet teşkilatlarının personel, donanım ve fiziki şartlarının her geçen yıl iyileştirildiğini ifade eden Vali Ali Hamza Pehlivan, devlet yatırımlarının yanı sıra hayırseverlerin de kampanyalarla teşkilatlara destek verdiğini söyledi.

Mersin Valisi kampanyaya katılan hayırseverlere teşekkür etti

İçişleri Bakanlığınca başlatılan kampanyaya katkı veren hayırseverlere teşekkür eden Mersin Valisi Pehlivan, "Bağışlar ve katkılar sayesinde ilimizde bir yılda 127 araç temin ettik. Bugün bu meydanda 238 aracı emniyet ve jandarma hizmetlerinde kullanmak üzere tahsis etmiş oluyoruz. Bu araçlarla emniyet ve jandarma teşkilatımız bugüne kadar olduğu gibi mesai mefhumu gözetmeksizin, gece gündüz, dört mevsim, 365 gün, 7/24 esasıyla çalışmaya devam edecek." açıklamasını yaptı.

Uy*şturucu ile mücadelede aydınlatma oranı yüzde 100

Jandarma ve Emniyet'te personel, araç ve donanım iyileştirmelerinin hizmetlere olumlu etki ettiğini belirten Vali Pehlivan, "Bütün suç başlıklarında ekiplerimiz canla başla müdahale ediyor. Bunun olumlu neticelerini alıyoruz. Bazı suç başlıklarında aydınlatma oranlarımız yüzde 100 nispetinde gerçekleşiyor. Uy*şturucuyla mücadelede aydınlatma oranımız yüzde 100. Hırsızlıkla mücadelede geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 40 oranında azalış, genel asayiş oranlarında yüzde 10'a yakın düşüş, diğer suç başlıklarında da yüzde 90'ın üzerinde aydınlanma oranı yakalamış durumdayız. Polis ve jandarma teşkilatımıza tahsis ettiğimiz bu araçlarla devriye hizmetlerimizi daha da artıracağız." dedi.

ekipler araçlarla konvoy oluşturdu

Özgecan Aslan Barış Meydanı'nda gerçekleşen törene Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ali Tuna Baysal, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdür Kamil Karabörk ve diğer ilgililer katıldı. Jandarma ve polis ekipleri, araçlarla siren çalarak konvoy yaptı. Vali Ali Hamza Pehlivan da yeni araçlardan birine binip direksiyon başına geçerek konvoya eşlik etti.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da İklim Değişikliği Zirvesi: Antalya İklim Dostu Kent Olma Yolunda

Antalya'da İklim Değişikliği Zirvesi: Antalya İklim Dostu Kent Olma Yolunda