Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Adana'da 'Huzurum' dediği sevgilisi tarafından öld*rüldü

Adana'da 'Huzurum' dediği sevgilisi tarafından öld*rüldü

Adana’da sevgilisi tarafından öld*rülen kadının, katiliyle fotoğraflarını 'Huzurum' ve 'Sırtımı dayadığım dağım' notlarıyla paylaştığı ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da 'Huzurum' dediği sevgilisi tarafından öld*rüldü
KAYNAK: İHA

Adana’da sevgilisi tarafından öld*rülen Ayşegül Sefer’in, sosyal medya hesabında katili Emre Naynal ile olan fotoğraflarına "Huzurum" ve "Sırtımı dayadığım dağım" notlarıyla paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Çiftin 2 yaşında ikiz çocukları olduğu öğrenildi.

Araç kiralayıp sevgilisini öld*rdü sonra da int*har etti

Olay, 13 Ekim günü Adana’nın Çukurova ilçesi Karslılar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Emre Naynal (37), kiraladığı lüks bir otomobil ile sevgilisi Ayşegül Sefer’i (40) göl kıyısına götürdü. Burada önce sevgilisini tabancayla vuran Naynal, ardından aynı silahla int*har etti. Olay yerinde yapılan incelemede, Ayşegül Sefer’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Sosyal Medya Paylaşımları Dikkat Çekti

Ayşegül Sefer’in sosyal medya hesabında, katili olan Emre Naynal ile birlikte çekilmiş fotoğraflarına "Huzurum" ve "Sırtımı dayadığım dağım" notlarıyla paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı. Bu paylaşımlar, cinayet sonrası dikkat çekici hale geldi. Çiftin 2 yaşında ikiz çocukları olduğu öğrenildi. Çiftin yakınları ise polise verdikleri ifadelerde çift arasında herhangi bir sorun olmadığını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de Yayımlanan Son Kararlar Görücüye Çıktı!

Resmi Gazete'de Yayımlanan Son Kararlar Görücüye Çıktı!