Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Fıkra gerçek oldu! Hatay’da bir sürücü trafikte geri geri gitti

Fıkra gerçek oldu! Hatay’da bir sürücü trafikte geri geri gitti

Hatay’ın Defne ilçesinde bir sürücü, trafiğin aktığı yönde aracıyla geri geri ilerlerken görüntülendi. İlginç anlar kaydedildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Defne ilçesinin Harbiye yolu mevkisinde tek şeritli bir yolda, bir otomobilin trafiğin aksi yönünde geri geri ilerlediği anlar, başka bir aracın kamerasına yansıdı. Kırmızı bir aracın, trafiğin yoğun olduğu tek şeritli yolda geri geri gitmesi, çevredeki sürücüler ve vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla izlendi.

Sürücü Trafikte Geri Geri Gitti

Harbiye yolunda çekilen görüntülerde, kırmızı bir otomobilin şerit boyunca geri geri ilerlediği görüldü. Tek şeritli yolda ters şekilde ilerleyen araç, diğer sürücülerin dikkatini çekti. Aracın bir süre geri geri gittikten sonra gözden kaybolduğu belirtildi. Çevredeki vatandaşlar ve sürücüler bu ilginç durumu şaşkınlıkla izledi.

Esnaf Tufan Yeşiltepe: "Geri geri giden arabayı şaşkınlıkla izledim"

Olay anına tanık olan esnaf Tufan Yeşiltepe, durumu şaşkınlıkla izlediğini ifade etti. Yeşiltepe, "Dükkanda çalışırken bir anda dışarıda kırmızı bir aracın geri geri gittiğini gördüm. Bu tarz durumlar büyük kazalara neden olabilir. Sürücüler daha dikkatli olmalı," dedi. Bölgenin deprem bölgesi olduğunu belirten Yeşiltepe, sürücülerin stresli olabileceğini ancak daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Yerlikaya: 112 Çalışanlarını Darp Eden 2 Şahıs Yakalandı

Bakan Yerlikaya: 112 Çalışanlarını Darp Eden 2 Şahıs Yakalandı