Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Adana'da darp ettiği karısının baba evine molotof attı!

Adana'da darp ettiği karısının baba evine molotof attı!

Adana'da eşinden şiddet gören bir kadın, babasının evine sığındı. Kocası ve erkek kardeşi, kadının babasının evine molotof kokteylli saldırıda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Fadime Ö. isimli kadın, eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle evini terk edip babası Osman G.'nin evine sığındı. Ancak kadının eşi Eren Ö. ve kardeşi Mert Ö., bu duruma sinirlenerek akşam saatlerinde kadının babasının evine geldi.

Kadını Darp Edip, molotof kokteyli attılar

Eren Ö. ve kardeşi Mert Ö., eve geldiklerinde Fadime Ö.'yü darp etti. Saldırının şiddeti bununla sınırlı kalmadı; ikili daha sonra kadının sığındığı eve molotofkokteyli attı.

Molotoflu Saldırı Sonrası Kısmi Hasar Meydana Geldi

Molotofkokteyli saldırısı sonucunda evde kısmi hasar oluşurken, yaralanan Fadime Ö. hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalelerin ardından Fadime Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Saldırganlar Gözaltına Alındı

Olayın ardından Eren Ö. ve kardeşi Mert Ö. gözaltına alındı. O anlar ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi ve görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ehliyet yenileme süresi doluyor! 6 milyon sürücü için ceza yolda

Ehliyet yenileme süresi doluyor! 6 milyon sürücü için ceza yolda