Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Adana'da 83 yaşındaki nineye huzurevinde damatsız düğün

Adana'da 83 yaşındaki nineye huzurevinde damatsız düğün

Adana'da, yıllar önce platonik aşkı ile evlenemeyen 83 yaşındaki Sümbül Topbaş, gelinlik giyme hayalini sonunda gerçekleştirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Adana'da 83 yaşındaki Sümbül Topbaş, yıllar önce platonik aşkı Cabbar Gani ile evlenemeyince kalbini aşka kapattı ve bir daha hiç evlenmedi. Yıllar boyunca evlilik hayali kuran Topbaş, geçtiğimiz yıllarda Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne yerleşti. Huzurevinde, en büyük hayalinin gelinlik giymek olduğunu çalışanlara anlatan Sümbül Topbaş’ın dileği, Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Hazırlıklar Tamamlandı, Düğün Günü Geldi

Hayırsever Mustafa Kapan’ın katkılarıyla düğün salonu tahsis edilerek hazırlıklar tamamlandı. Sümbül Topbaş, önce kuaföre götürülerek saç ve makyajı yapıldı, ardından gelinliğiyle konvoy eşliğinde düğün salonuna geldi. Düğüne huzurevi sakinleri ve akrabaları katıldı. Topbaş, davul zurna eşliğinde salona giriş yaptı ve ilk dansını Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Gökboğa ile gerçekleştirdi.

"Çocukluk Aşkım Tek Taraflıydı"

Dansın ardından mutluluğunu gazetecilerle paylaşan Sümbül Topbaş, "Çocukluk aşkım tek taraflıydı. Ona hiç açılmadım ve sonrasında da kimseyi sevmedim, evlenmedim. Bugün ise hayallerim gerçek oldu, çok mutluyum. Hayalimi gerçekleştiren herkese teşekkür ediyorum. Herkesin evlenmesini tavsiye ederim" dedi.

"Yaşlılarımızın Her Zaman Yanındayız"

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Gökboğa, temsili düğünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Sümbül teyzemizin hayalini gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Yaşlılarımızın her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı.

"Prensesler Gibi Oldu"

Sümbül Topbaş’ın akrabası Fatma Yonaç, "Sümbül'ü böyle gelinlikle görmek çok duygulandırıcı oldu. Prensesler gibi olmuş. Bugün onun hayalinin gerçekleştiğini görmek büyük bir mutluluk" diye konuştu. Törenin sonunda Sümbül Topbaş’a, Mustafa Gökboğa tarafından çeyrek altın takıldı. Takı töreninin ardından Topbaş, akrabaları ve huzurevi sakinleriyle oyun havası eşliğinde doyasıya eğlendi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez’in Kızları U18 Ligi’ne Farklı Galibiyetle Başladı

Kepez’in Kızları U18 Ligi’ne Farklı Galibiyetle Başladı