Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Dünyanın En Büyük Yatlarından 'Sunrays' Fethiye'de!

Dünyanın En Büyük Yatlarından 'Sunrays' Fethiye'de!

Hintli milyarder Ravi Ruia'ya ait olan 86 metre uzunluğundaki lüks mega yat Sunrays, Fethiye Limanı'nda 260 ton yakıt ikmali yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dünyanın En Büyük Yatlarından 'Sunrays' Fethiye'de!
KAYNAK: İHA

Hintli milyarder Ravi Ruia’ya ait olan 86 metre uzunluğundaki lüks mega yat Sunrays, Fethiye Limanı’nda 260 ton yakıt ikmali yaptı. Gösterişli yat, göz kamaştıran donanımıyla dikkat çekti.

260 Bin Litre Akaryakıt İkmal Edildi

Fethiye Limanı İskelesi'ne demirleyen Cayman Adaları bayraklı 86 metre uzunluğunda ve 14 metre genişliğindeki Sunrays, İzmir Aliağa Rafinerisi’nden getirilen 260 bin litre akaryakıtı karadan ikmal etti. Mega yatın yakıt ikmali sırasında yerli ve yabancı turistler, lüks yatın fotoğraflarını çekmek için büyük ilgi gösterdi. Yat personeli gün boyunca temizlik ve bakım çalışmaları yaptı.

Lüks Donanımlarıyla Dikkat Çekiyor

2010 yılında Hollanda'da inşa edilen Sunrays, dans pisti, güzellik salonu, spa, asansör, su altı ışıkları, plaj kulübü ve spor salonu gibi birçok lüks donanımıyla tanınıyor. Yatta 3 VIP süit de dahil olmak üzere toplam 9 süit kamarada 12 misafir ağırlanabiliyor ve 25 kişilik mürettebat hizmet veriyor. Yatın tahmini değeri 150 milyon dolar, yıllık bakım ve işletme maliyetinin ise 10-15 milyon dolar arasında olduğu belirtiliyor.

Hintli Milyarder Daha Önce Bodrum’da Parti Düzenlemişti

Ağustos ayında Ravi Ruia, Sunrays ile Bodrum Türkbükü'ne demirleyerek mega yatında özel bir parti düzenlemiş ve yaklaşık 100 davetliyi ağırlamıştı. Essar Grup’un kurucularından olan Ravi Ruia, ağabeyi Shashi Ruia ile birlikte petrol, gaz, madencilik ve perakendecilik alanlarında faaliyet gösteren şirketi yönetiyor.

Yurt Dışına Çıkması Bekleniyor

Sunrays’ın Fethiye’deki yakıt ikmalinin ardından yurt dışına çıkacağı tahmin ediliyor. Mega yatın sonraki durağının neresi olacağı ise merak konusu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çanakkale'de "Sahte Mehdi" Operasyonu! Mustafa Çabuk Gözaltına Alındı

Çanakkale'de "Sahte Mehdi" Operasyonu! Mustafa Çabuk Gözaltına Alındı