Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Adana Kozan'da mısır samanı balyaları kriz yarattı

Adana Kozan'da mısır samanı balyaları kriz yarattı

Adana’nın Kozan ilçesinde kamyonla taşınan mısır samanı balyaları, vatandaşları canından bezdirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Adana Kozan'da mısır samanı balyaları kriz yarattı
KAYNAK: İHA

Adana'nın Kozan ilçesinde, Kozan Organize Sanayi Bölgesi'ne tedbirsiz bir şekilde taşınan mısır samanı balyaları, vatandaşların tepkisini çekti.

Yol kenarında bulunan evlerin üzerine ve önüne düşen balyalar, tehlike oluşturdu. Vatandaşlar, balyaların düştüğü yerlerde ciddi hasarlar oluştuğunu belirtti. Özellikle evinin üzerine düşen balyalar sonucunda sulama kanalı tıkandı, ağaçlar zarar gördü ve her an tehlike ile karşı karşıya olduklarını ifade ettiler.

Yetkililere Acil Önlem Çağrısı

Kemal Altıntaş, balyaların taşınırken üzerinin branda ile örtülmesi gerektiğini belirtti. Geçen ay da üzerine saman balyası düştüğünü söyleyen Altıntaş, “Burada bahçem ve evim var. 4. kez balya düşüyor. Önce buğday balyası üzerime düştü. O an öldüm sandım ama saman balyasının içerisindeydim. Daha sonrada birçok kez bahçeye ve evin üzerine balya düştü. Makine ile temizlettik. Sulama kanalını temizledik. Bugün de balya düşerek eve zarar verdi. Yetkililerin bir an önce önlem almasını ve denetim yapmasını istiyoruz. Burada zaten yol tehlikeli, Allah'tan çocuk yok” diye konuştu.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Atletic Bilbao Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Atletic Bilbao Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?