Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Videolar Antalya Serik'te motosikletten açılan ateşte 1 kişi yaralandı

Serik'te motosikletten açılan ateşte 1 kişi yaralandı

Antalya'nın Serik ilçesinde motosikletli saldırganlar tarafından yapılan pompalı tüfek saldırısında bir kişi yaralandı. Saldırganlar maskeliydi ve hızla kaçtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: AA

Antalya'nın Serik ilçesinde sabah saatlerinde motosikletli iki saldırganın pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu bir kişi yaralandı.

Maskeli saldırganlar motosikletle kaçtı

Antalya'nın Serik ilçesi Merkez Mahallesi'nde meydana gelen olayda, işe gitmek için servis aracı bekleyen vatandaşların yanına yaklaşan maskeli iki kişi, motosiklet üzerinden pompalı tüfekle ateş açarak hızla kaçtı. Saldırı sonucu Mutlu Özkan (41) isimli vatandaş bacağından ve kasığından yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, Özkan'a ilk müdahaleyi yaparak onu hastaneye kaldırdı.

Yaralının durumu

Bacağından ve kasığından yaralanan Mutlu Özkan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olay sonrası yapılan ilk incelemede, Özkan’ın saldırganlarla herhangi bir husumeti olmadığı belirlendi.

"Bu saldırıda hedef o değildir"

Olayla ilgili konuşan yaralının yengesi Ayşe Özkan, Mutlu Özkan’ın bekar olduğunu ve kanser hastası annesiyle yaşadığını belirtti. Gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu saldırıda hedef o değildir. Olay anında yanında bulunan kadınlar saldırıdan kaçmış ancak kaynım kaçamamış" dedi.

Polis soruşturmayı sürdürüyor

Polis ekipleri, motosikletle olay yerinden kaçan iki saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Manavgat'ta İki otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Antalya Manavgat'ta İki otomobil çarpıştı: 1 yaralı