Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Videolar Antalya Antalya'da alev alan tur teknesi sulara gömüldü! Faciadan dönüldü!

Antalya'da alev alan tur teknesi sulara gömüldü! Faciadan dönüldü!

Adrasan Koyu'nda tur teknesi alev aldı, batmak üzereyken kurtarıldı. Yangın, kimseye zarar vermedi. Tekneyi söndürmek için ekipler zorlu mücadele verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'da Kumluca'ya bağlı Adrasan Koyu'nda meydana gelen olayda, turizmci Mehmet Akkaymak'a ait olduğu belirlenen 'Kaptan Adrasan' isimli tur teknesi aniden alev aldı ve kısa sürede küle döndü. Tekne ağır hasar alarak denize battı. Neyse ki, bu trajik olay sırasında teknedeki kimse zarar görmedi.

Olay Anında Kimse Bulunmuyordu

Olay saat 14.00 sıralarında Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan Koyu'nda gerçekleşti. Vatandaşlar dumanları fark ederek durumu hemen yetkililere bildirdi. İtfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerinin olay yerine ulaşmasıyla yangına müdahale edildi ve tekne sulara gömülmekten kurtarıldı.

Müdahale Zorlukla Gerçekleşti

Teknenin denizde demirli olması, itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını zorlaştırdı. Ancak ekiplerin uzun süren çabaları sonucunda yangın kontrol altına alındı ve faciadan dönüldü. Tekne kullanılamaz hale gelirken, çevrede bulunan insanlar için herhangi bir tehlike oluşmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da yolcu tartışması büyüdü: Şoför seferi durdurdu!

Antalya'da yolcu tartışması büyüdü: Şoför seferi durdurdu!