Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Videolar Antalya Antalya'da korkutan yangın! Evin üst katı kül oldu

Antalya'da korkutan yangın! Evin üst katı kül oldu

Antalya Kepez'te çıkan yangın, ev sahipleri için kabus oldu. Evde yaşayanlar korku dolu anlar yaşadı. İtfaiye kısa sürede olaya müdahale etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kepez ilçesinde 2 katlı müstakil evde çıkan yangın, ev sahipleri için büyük bir kabusla başladı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, evin üst katı tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yangın Habibler Mahallesi'nde Meydana Geldi

Yangın, Kepez ilçesi Habibler Mahallesi 5681. Sokak'ta saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Evde yaşayan yabancı uyruklu kişilerin korku dolu anlar yaşadığı yangında, alevler çevredeki vatandaşların dikkatini çekti.

İtfaiye Ekipleri Kısa Sürede Olaya Müdahale Etti

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, yangına hızla müdahale etti. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alırken, evin içinde bulunan ve kısmen zarar gören Kur'an-ı Kerim'i kurtardı.

Yangında Yaralanan Olmazken, Ev Kullanılamaz Hale Geldi

Yangın sırasında evde bulunan herhangi bir kişinin yaralanmaması sevindirici bir haber olarak karşımıza çıkarken, evin ikinci katı ise tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı ve soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da alev alan tur teknesi sulara gömüldü! Faciadan dönüldü!

Antalya'da alev alan tur teknesi sulara gömüldü! Faciadan dönüldü!