Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Videolar Antalya Antalya Manavgat'ta İki otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Antalya Manavgat'ta İki otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Manavgat'ta Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Nuriye Emine Daldal ve Muhittin Gezen'in otomobilleri çarpıştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Olay, 5059 Sokak'tan 5048 Sokak yönüne seyir halindeki Nuriye Emine Daldal yönetimindeki 07 BIH 541 plakalı otomobil ile 5044 Sokak’tan Cumartesi Pazarı istikametine doğru gitmekte olan Muhittin Gezen’in kullandığı 32 LS 606 plakalı otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşti.

Kazada 1 kişi yaralandı

Çarpışmanın ardından, daha önce rahatsızlığı olduğu öğrenilen Muhittin Gezen, kendini iyi hissetmediğini ifade etti. Bunun üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık görevlileri, Gezen'e olay yerinde müdahale ettikten sonra yaralı sürücüyü ambulansla hastaneye kaldırdı.

Kazanın nedeni araştırılıyor

Olayın gerçekleştiği bölgedeki güvenlik kameraları ve tanık beyanları doğrultusunda polis ekipleri kazanın nedenini araştırıyor. Çarpışmanın şiddetine rağmen, başka bir yaralanma ya da can kaybı olmaması sevindirici bulundu. Kazaya karışan araçlar ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
"Riviera" kruvaziyeri Alanya'ya demir attı: 1209 turist geldi

"Riviera" kruvaziyeri Alanya'ya demir attı: 1209 turist geldi