Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Kaleiçi Old Town Festivali başlıyor: 18 ülkeden 23 şehir katılıyor

Kaleiçi Old Town Festivali başlıyor: 18 ülkeden 23 şehir katılıyor

Antalya'nın Kaleiçi Old Town Festivali, 17 Ekim'de başlıyor. Bu yıl 18 ülkeden 23 şehrin katılacağı festivalde "göç ve uyum" konusu ön planda olacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kaleiçi Old Town Festivali başlıyor: 18 ülkeden 23 şehir katılıyor
KAYNAK: İHA

Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Kaleiçi Old Town Festivali, 17 Ekim’de kapılarını açıyor. Festivale bu yıl 18 ülkeden 23 şehir katılacak.

Muratpaşa Belediyesi’nin 9’uncu kez organize ettiği Kaleiçi Old Town Festivali, 17-20 Ekim tarihlerinde Antalya’nın tarihi kent merkezi Kaleiçi’nde gerçekleşecek. Festivalde, turizm ve kültürel etkileşim öne çıkarken, bu yılki forumun ana gündemini "göç ve uyum" oluşturacak.

Kaleiçi: Turizmin kalbi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kaleiçi'nin artık 12 ay boyunca turizmin sürdüğü bir bölge haline geldiğini vurguladı. Başkan Uysal, bu başarının esnaf toplantıları ve çeşitli kurumlarla yapılan iş birlikleri sayesinde mümkün olduğunu belirtti. Ayrıca, Kaleiçi'nin bir kent vizyonu taşıdığına dikkat çeken Uysal, bölgenin kültürel ve tarihi dokusunun korunarak sürdürülebilir turizme katkı sağladığını ifade etti.

Göç ve uyum teması öne çıkıyor

Bu yılki Kaleiçi Old Town Festivali’nde 18 ülkeden 23 şehir yer alacak. Festivalin en önemli etkinliklerinden biri olan forumda ise "göç ve uyum" konusu ele alınacak. Göçün küresel etkileri, yerel yönetimlerin rolü ve kültürel uyum üzerine yapılacak tartışmalar, festivalin ana gündemini oluşturacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazipaşa’da feci motosiklet kazası: Emekli komutan hayatını kaybetti

Gazipaşa’da feci motosiklet kazası: Emekli komutan hayatını kaybetti