Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Turkcell futbol ödülleri sahiplerini buluyor

Turkcell futbol ödülleri sahiplerini buluyor

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek ve spor dünyasının önde gelen isimlerinin katılacağı ödül töreninde 2014-2015 sezonunun “en”leri değerlendirilecek. Törende Yılın Kalecisi, Yılın Asisti, Yılın Genç Futbolcusu, Yılı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Turkcell futbol ödülleri sahiplerini buluyor

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek ve spor dünyasının önde gelen isimlerinin katılacağı ödül töreninde 2014-2015 sezonunun “en”leri değerlendirilecek. Törende Yılın Kalecisi, Yılın Asisti, Yılın Genç Futbolcusu, Yılın Golü, Yılın Teknik Direktörü, Yılın Fair Play Hareketi, Yılın 11’i, Yılın Futbolcusu ve TPFD Özel Ödülü kategorilerinde ödüller dağıtılacak.

 

Aralarında Fatih Terim, Şansal Büyüka, Mehmet Arslan, Fuat Akdağ, İbrahim Seten, Derya Oruçoğlu, Murat Özbostan ve TPFD Yönetim Kurulu’nun bulunduğu jüri üyeleri tarafından seçilen adaylar arasından oylama yapan futbolcular, 2014-2015 sezonunun en iyilerini seçiyor. Gizli oylama yöntemiyle devam eden oylamaya tüm Süper Lig oyuncuları, teknik direktörleri ve alt lig kaptanları katılıyor. 9 kategoride en iyilerin belirleneceği törende, Yılın 11’i kategorisi dışında dörder isim yarışıyor.

 

Bu yıl ilki düzenlenecek olan PFD Ödülleri, aynı zamanda bugüne kadar sadece futbolcuların oylamasıyla yapılacak ilk ödül töreni olacak. Ana sponsorluğunu Turkcell, resmi sponsorluğunu Spor Toto’nun üstlendiği gecenin yayın sponsoru Digiturk olacak. Ödül töreni saat 19:00 itibariyle Lig TV 77. kanaldan Digitürk abonelerine şifresiz olarak ve Turkcell TV+ ’dan  canlı yayınlanacak.(Haber Merkezi)

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan yaz okulunda

Başkan yaz okulunda