Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Süper Kupa sahibi Real Madrid oldu

Süper Kupa sahibi Real Madrid oldu

Real Madrid, UEFA Süper Kupa Finali'nde Atalanta'yı 2-0 mağlup ederek tarihindeki 6. Süper Kupa'yı kazandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Süper Kupa sahibi Real Madrid oldu
KAYNAK: İHA

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid, Avrupa Ligi'ni müzesine götüren Atalanta ile UEFA Süper Kupa Finali'nde karşı karşıya geldi. Maç, Polonya'nın Varşova kentindeki PGE Narodowy Stadyumu'nda oynandı ve İsviçreli hakem Sandro Scharer yönetti.

Süper Kupa sahibi Real Madrid oldu

Maçın İlk Yarısında Gol Olmadı

İlk yarıda, her iki takımın da birer topu direklerden dönerken, gol sesi çıkmadı. Real Madrid ve Atalanta'nın etkili ataklarına rağmen, ilk 45 dakika 0-0 eşitlikle sona erdi.

Süper Kupa sahibi Real Madrid oldu

Real Madrid İkinci Yarıda Öne Geçti

İkinci yarıya Real Madrid hızlı bir başlangıç yaptı. 59. dakikada, Junior Vinicius'un pasında topu ağlara gönderen Federico Valverde, İspanyol ekibini 1-0 öne geçirdi. Bu gol, Real Madrid'in baskısını artırmasına neden oldu. 68.dakikada, Jude Bellingham'ın ortasında topla buluşan Kylian Mbappe, skoru 2-0 yaptı. 88.dakikada Arda Güler, Junior Vinicius'un yerine oyuna dahil oldu. Maçın geri kalanında başka gol olmayınca, Real Madrid sahadan 2-0 galip ayrıldı ve UEFA Süper Kupa'yı kazandı.

Süper Kupa sahibi Real Madrid oldu

Real Madrid Tarihe Geçti

Bu galibiyetle birlikte Real Madrid, UEFA Süper Kupa'yı 6 kez kazanan ilk takım olarak tarihe geçti. Bu başarı, kulüp tarihindeki önemli bir dönüm noktası olarak kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da otomobil zeytin bahçesine uçtu

Hatay'da otomobil zeytin bahçesine uçtu