Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Şimşek Elazığ’ı gözüne kestirdi

Şimşek Elazığ’ı gözüne kestirdi

Devre arasında Ahmet, Can ve Erman'ı transfer ederek kadrosunu güçlendiren Antalyaspor, Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şimşek Elazığ’ı gözüne kestirdi

 Devre arasında Ahmet, Can ve Erman'ı transfer ederek kadrosunu güçlendiren Antalyaspor, Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. PTT 1. Lig'de şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Antalyaspor, pazar günü sahasında Elazığspor ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlı takım ara transfer döneminde renklerine bağladığı Ahmet Aras, Can Arat ve Erman Kılıç'ın da yer aldığı kadrosuyla maç hazırlıklarını sürdürdü. Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Hami Mandıralı gözetiminde yapılan antrenmanı, kulüp başkanı Gültekin Gencer de izledi. Gencer ve Mandıralı antrenman öncesi kısa süre sohbet etti.

İlk yarım saatinde futbolcuların koşu, ısınma hareketleri ve pas çalışması yaptığı antrenmanın ilerleyen dakikaları basına kapalı gerçekleşti. Antrenmanda oyuncuların hırslı oldukları gözlendi. Gökhan ve Bahadır, takımdan ayrı salonda çalıştı. Hafif sakatlığı bulunan Lokman'ın da iyileştiği belirtildi. (DHA)

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“İnsan ne zaman ölür ?”

“İnsan ne zaman ölür ?”