Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Yönetimi protesto eden Fenerbahçe taraftarını polis engelledi

Yönetimi protesto eden Fenerbahçe taraftarını polis engelledi

Fenerbahçe taraftar grubu UTG, Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda toplanarak yönetimi protesto etti. Stada yürümek isteyen grubu polis ekipleri durdurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yönetimi protesto eden Fenerbahçe taraftarını polis engelledi
KAYNAK: İHA

Fenerbahçe taraftar grubu UTG (Until The Grave), Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda bir araya gelerek kulüp yönetimini protesto etti.

Yoğurtçu Parkı’nda Toplanan Taraftarlar Yönetimi Eleştirdi

Sarı-lacivertli taraftarlar, futbol takımının uzun süredir şampiyon olamaması ve verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle yönetime tepki gösterdi. Taraftarlar, “Ali Koç istifa” ve “Yönetim istifa” sloganlarıyla protestolarını dile getirdi.

"Aziz Yıldırım Gibi Bir Figür Lazım Fenerbahçe’ye"

Protestoya katılan taraftarlardan Aras Yazıcı, Fenerbahçe'nin son yıllarda yaşadığı başarısızlıkların kabul edilemez olduğunu belirterek, “Bu aslında sadece Ali Koç’a değil, son 10 seneye karşı bir ayaklanma. Fenerbahçe taraftarı uzun süredir sabrediyor ama artık yeter. Ali Koç’la bu iş yürümeyecek belli oldu. Aziz Yıldırım gibi bir figür lazım Fenerbahçe’ye” dedi.

"6 Sene Oldu, İstifa Diyoruz"

Fenerbahçeli taraftar Furkan Gül ise Ali Koç’un verdiği sözleri tutmadığını ifade ederek, “Aziz Yıldırım yönetiminden memnun değildik, Ali Koç gelsin dedik. Ancak şimdi 10 sene oldu ve 6 senedir verilen sözler tutulmadı. Ali Koç bu sezon şampiyon olacak bir kadro kuracağını söyledi ama öyle bir kadro da kuramadı. Biz gerçek Fenerbahçeliler olarak şampiyonluk istiyoruz. Yeter artık, istifa diyoruz” şeklinde konuştu.

Polisle Gerginlik Yaşandı

Taraftarların protestosunun ardından sloganlar eşliğinde stadyuma yürümek istemesi üzerine polis müdahalesi yaşandı. Yoğurtçu Parkı’ndan stada yürümek isteyen taraftarlara çevik kuvvet ekipleri izin vermedi. Polis megafonla taraftarların dağılmasını istedi ancak grup ara sokaklara dağılarak stada yürümeye çalıştı. Stadyum yakınlarına geldiklerinde polis ekipleri ile taraftarlar arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Polis Pankartlara El Koydu

Taraftarlar stadyum yakınlarında slogan atarak protestolarını sürdürmek istese de polis ekipleri, pankartlara el koyarak müdahalede bulundu. Yaşanan kısa süreli gerginliğin ardından taraftarlar toplu taşıma araçlarıyla bölgeden ayrıldı. Olaylar sırasında gözaltına alınan olmadı ve protesto olaysız bir şekilde sona erdi.

Fenerbahçe Taraftarı Yönetimden Şampiyonluk Bekliyor

Fenerbahçe taraftarı, uzun süredir şampiyonluk hasreti çeken takımlarının bu sezon iddialı bir kadro kurmasını ve başarıya ulaşmasını bekliyor. Ancak son yıllarda üst üste yaşanan hayal kırıklıkları, taraftarların sabrını taşırmış durumda. Özellikle Ali Koç yönetimine yönelik tepkiler artarken, taraftar grupları daha fazla eylem planlayabileceklerini belirtiyor.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muratpaşa'da lüks sitede yangın Anne marketteyken 3 çocuk mahsur kaldı

Muratpaşa'da lüks sitede yangın Anne marketteyken 3 çocuk mahsur kaldı