Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da Kaza: Otel Servisi Su Tankerine Çarptı, Trafik Kilitlendi

Antalya'da Kaza: Otel Servisi Su Tankerine Çarptı, Trafik Kilitlendi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otel servis otobüsü, su tankerine çarptı. Kazada bir otel çalışanı yaralandı ve trafikte yoğunluk oluştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Kaza: Otel Servisi Su Tankerine Çarptı, Trafik Kilitlendi
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otel çalışanlarını taşıyan bir servis otobüsü, su tankerine arkadan çarptı. Kaza sonucu bir otel çalışanı yaralanırken, trafik uzun süre tek şeritten sağlanmak zorunda kaldı ve bölgede yoğun araç trafiği oluştu.

Kaza Sorgun Mahallesi'nde meydana geldi

Kaza, Manavgat ilçesi Sorgun Mahallesi Titreyengöl Caddesi'nde gerçekleşti. Hasan U.'nun kullandığı 07 C 7456 plakalı otel servis otobüsü, Herdford kavşağına yaklaşırken, Mustafa Zafer T. idaresindeki 07 BUD 868 plakalı su tankerine çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otobüste yolcu olarak bulunan otel çalışanı Emine Y. yaralandı.

Yaralı hastaneye kaldırıldı

112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından, yaralı Emine Y. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yetkililer, yaralının sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Trafik yoğunluğu oluştu

Kaza nedeniyle yolun bir kısmı kapandı ve trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Bu durum, özellikle caddede ilerleyen otel servisleri arasında uzun araç kuyruklarına neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ediz Ün’den İstifa Açıklaması: “Çok Yakında Yine Yuvamda Olacağım”

Ediz Ün’den İstifa Açıklaması: “Çok Yakında Yine Yuvamda Olacağım”