Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Samsunspor'un penaltı başarısı: Ntcham 4 penaltıyı da da gole çevirdi

Samsunspor'un penaltı başarısı: Ntcham 4 penaltıyı da da gole çevirdi

Samsunspor'un orta saha oyuncusu Oliver Ntcham, Süper Lig'de penaltılardaki başarısıyla dikkat çekiyor. Takımının liderleri arasında yer alan Ntcham, kullandığı 4 penaltıyı da gole çevirerek yüzde 100'lük bir başarı oranı elde etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsunspor'un penaltı başarısı: Ntcham 4 penaltıyı da da gole çevirdi

Süper Lig'de oynanan 540 maçın ardından hakemler tarafından 100 penaltı kararı verildi. Bu penaltılardan 77'si golle sonuçlanırken, 23'ü kaçtı. Samsunspor, bu sezon kazandığı 7 penaltının 6'sını gole çevirerek yüzde 85.7'lik bir başarı oranı elde etti. Samsunspor'un Kamerunlu orta sahası Oliver Ntcham, Süper Lig'de kullandığı 4 penaltının tamamını gole çevirdi. 

Samsunspor en çok penaltı kullanan takımlar arasında

Samsunspor, bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından en çok penaltı kazanan takımlardan biri oldu. 7 penaltıdan 6'sını gole çeviren kırmızı-beyazlı ekip, bu başarıda Oliver Ntcham'ın katkısı büyük oldu. Ntcham, attığı 4 penaltının tamamını filelere gönderirken, Taylan Antalyalı ve Ercan Kara da birer kez skoru değiştirdi. Ancak, Samsunspor'un en golcü ismi Marius Mouandilmadji, penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Samsunspor, bu sezon aleyhine 3 penaltı kararıyla karşılaştı. Bu penaltılardan ikisini rakip takım oyuncuları gole çevirirken, Beşiktaşlı Cenk Tosun ise penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MÜSİAD ve İBB'den İstanbul'a Ortak Vizyon

MÜSİAD ve İBB'den İstanbul'a Ortak Vizyon