Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Galatasaray RFS ile Oynayacağı Maç İçin Letonya'ya Hareket Edecek

Galatasaray RFS ile Oynayacağı Maç İçin Letonya'ya Hareket Edecek

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında Letonya ekibi RFS ile deplasmanda oynayacağı maç öncesi hazırlıklarını tamamladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Galatasaray RFS ile Oynayacağı Maç İçin Letonya'ya Hareket Edecek
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Galatasaray Futbol Takımı, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla, UEFA Avrupa Ligi'nde RFS ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İlk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ve pas çalışması ile başladı. Futbolcular, antrenmanın devamında top kapma çalışması yaptı. Basına kapalı bölümde ise RFS maçının taktiği üzerinde duruldu.

Sakat oyuncular ve gelişmeler

Antrenmanda, sakatlığı devam eden Nijeryalı futbolcu Victor Osimhen yer almazken, Faslı oyuncu Hakim Ziyech takımla birlikte çalıştı. Ziyech'in takıma dönmesi, sarı-kırmızılılar için önemli bir moral kaynağı oldu.

Batshuayi'nin doğum günü kutlandı

Antrenman öncesinde Michy Batshuayi'nin 31. doğum günü kutlandı. Genç futbolcu Berat Luş, Belçikalı forvetin doğum günü pastasını yedirirken, Batshuayi takım arkadaşları ve teknik ekipten tebrikleri kabul etti.

Letonya'ya Hareket Edecek

Galatasaray, hazırlıklarını tamamladıktan sonra saat 15.00'te Letonya'nın başkenti Riga'ya hareket edecek ve RFS maçı için son hazırlıklarını burada sürdürecek.

Galatasaray - RFS Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında Letonya ekibi RFS ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele 5 Ekim 2023 Perşembe günü oynanacak. Maçın başlama saati ise 19.45 olarak belirlendi.

Sarı-kırmızılılar, Letonya'nın başkenti Riga'da RFS ile karşılaşarak gruptaki ikinci maçına çıkacak.

UEFA Avrupa Ligi'ne Üç Puanla Başladı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında PAOK'u konuk ettiği maçta 3-1'lik skorla galip gelerek turnuvaya 3 puanla başladı. Sarı-kırmızılı ekip, ikinci yarıda bulduğu gollerle önemli bir galibiyet elde etti.

RAMS Park'ta oynanan karşılaşmada Galatasaray, maça etkili başladı. İlk yarıda Victor Osimhen, Yunus Akgün ve Kaan Ayhan ile önemli fırsatlar yakalayan sarı-kırmızılılar, bu pozisyonları gole çevirmekte zorlandı. Yunanistan temsilcisi PAOK ise ilk 45 dakikada Galatasaray'a ciddi bir tehdit oluşturamadı ve devreye 0-0 eşitlikle gidildi.

Galatasaray, ikinci yarıya hızlı başladı ve 48. dakikada Abdul Rahman Baba'nın kendi kalesine attığı golle öne geçti. Ancak bu üstünlük uzun sürmedi ve PAOK, 67. dakikada Giannis Konstantelias'ın golüyle skoru 1-1 yaptı. Sarı-kırmızılılar, bu golden sonra oyuna ağırlığını koyarak 75. dakikada Yunus Akgün'ün golüyle tekrar öne geçti. Maçın uzatma dakikalarında Mauro Icardi, attığı golle Galatasaray’ın sahadan 3-1 galip ayrılmasını sağladı.

Bu galibiyetle Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’ne 3 puanla başlarken, ilk maçından zaferle ayrılmanın moralini yaşadı. Özellikle ikinci yarıdaki performansı ve son dakika golüyle taraftarını sevindiren sarı-kırmızılılar, Avrupa arenasında güçlü bir başlangıç yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Filiz Akın Hastaneye Kaldırıldı! Son Durumu Hayranlarını Üzdü

Filiz Akın Hastaneye Kaldırıldı! Son Durumu Hayranlarını Üzdü